Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/297

Tytuł: Фактори успішного запровадження стратегії вартісно-орієнтовного управління на підприємствах кондитерської галузі
Authors: Данильченко, Михайло Юрійович
Cytat: Данильченко М. Ю. Фактори успішного запровадження стратегії вартісно-орієнтовного управління на підприємствах кондитерської галузі / Михайло Данильченко // Галицький економічний вісник. — 2009. — № 2. — С. 62-68. — (проблеми мікро- та макроекономіки України).
Data wydania: 2009
Date of entry: 12-sie-2009
Place edycja: Тернопіль, Україна
UDC: 65.014
Słowa kluczowe: стратегія вартісно-орієнтованого управління
система управління вартістю
показники вартості
принципи формування стратегії управління
Abstract: В статті викладено основні принципи успішного запровадження стратегії вартісно-орієнтованого управління як системи менеджменту, запропоновано конкретні кроки з удосконалення діяльності підприємств кондитерської галузі, що запроваджують систему управління показником вартості, виділено основні чинники її ефективного функціонування та успішної інтеграції в загальну систему управління, орієнтовану на максимізацію вартості підприємства.
The main principles of the effective value-oriented management strategy implementation are identified, specific steps concerning the improvement of the activity of confectionary industry’s enterprises, that are currently adopting the value-based management system, are suggested, as well as the key factors of its effective functioning and successful integration into the general management system, oriented at the enterprise’s market value maximization, are emphasized in the article.
URI: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/297
Publikacja status : Опубліковано раніше
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Галицький економічний вісник, 2009, № 2



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi