Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/297
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данильченко, Михайло Юрійович | uk |
dc.date.accessioned | 2009-08-12T13:15:43Z | - |
dc.date.available | 2009-08-12T13:15:43Z | - |
dc.date.created | 2009 | en |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Данильченко М. Ю. Фактори успішного запровадження стратегії вартісно-орієнтовного управління на підприємствах кондитерської галузі / Михайло Данильченко // Галицький економічний вісник. — 2009. — № 2. — С. 62-68. — (проблеми мікро- та макроекономіки України). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/297 | - |
dc.description.abstract | В статті викладено основні принципи успішного запровадження стратегії вартісно-орієнтованого управління як системи менеджменту, запропоновано конкретні кроки з удосконалення діяльності підприємств кондитерської галузі, що запроваджують систему управління показником вартості, виділено основні чинники її ефективного функціонування та успішної інтеграції в загальну систему управління, орієнтовану на максимізацію вартості підприємства. | uk |
dc.description.abstract | The main principles of the effective value-oriented management strategy implementation are identified, specific steps concerning the improvement of the activity of confectionary industry’s enterprises, that are currently adopting the value-based management system, are suggested, as well as the key factors of its effective functioning and successful integration into the general management system, oriented at the enterprise’s market value maximization, are emphasized in the article. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | стратегія вартісно-орієнтованого управління | uk |
dc.subject | система управління вартістю | uk |
dc.subject | показники вартості | uk |
dc.subject | принципи формування стратегії управління | uk |
dc.title | Фактори успішного запровадження стратегії вартісно-орієнтовного управління на підприємствах кондитерської галузі | uk |
dc.type | Article | en |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.status | Опубліковано раніше | uk |
dc.subject.udc | 65.014 | en |
Розташовується у зібраннях: | Галицький економічний вісник, 2009, № 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
GEB_2009_No2-M_Danilchenko-Factors_in_implementing_the_strategy__62.djvu | 89,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
GEB_2009_No2-M_Danilchenko-Factors_in_implementing_the_strategy__62.pdf | 202,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
GEB_2009_No2-M_Danilchenko-Factors_in_implementing_the_strategy_62__COVER.png | 498,55 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.