Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892
Başlık: | Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв" |
Yazarlar: | Карпик, Галина Вікторівна |
Yayın Tarihi: | 2015 |
Date of entry: | 16-Eyl-2016 |
Anahtar kelimeler: | відходи консервного виробництва |
Number of pages: | 21 |
Özet: | Маловідходна та безвідходна технологія перероблення плодів та овочів. Комплексне використання сировини |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892 |
References (Ukraine): | 1. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с. 2. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43. 3. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221. 4. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с. 5. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с. |
Content type: | Learning Object |
Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Konspekt_lekcij_Bezvidhodni_tehnologiji_konservnyh_vyrobnyctv.pdf | 339,42 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Konspekt_lekcij_Bezvidhodni_tehnologiji_konservnyh_vyrobnyctv.djvu | 196,4 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Konspekt_lekcij_Bezvidhodni_tehnologiji_konservnyh_vyrobnyctv__COVER.png | 63,11 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları