Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892

Titre: Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"
Auteur(s): Карпик, Галина Вікторівна
Date de publication: 2015
Date of entry: 16-sep-2016
Mots-clés: відходи консервного виробництва
Number of pages: 21
Résumé: Маловідходна та безвідходна технологія перероблення плодів та овочів. Комплексне використання сировини
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892
References (Ukraine): 1. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с. 2. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43. 3. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221. 4. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с. 5. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с.
Content type: Learning Object
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration