Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892

Заглавие: Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Дата на Публикуване: 2015
Date of entry: 16-Сеп-2016
Ключови Думи: відходи консервного виробництва
Number of pages: 21
Резюме: Маловідходна та безвідходна технологія перероблення плодів та овочів. Комплексне використання сировини
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892
References (Ukraine): 1. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с. 2. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43. 3. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221. 4. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с. 5. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с.
Content type: Learning Object
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти