กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892

ชื่อเรื่อง: Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"
ผู้แต่ง: Карпик, Галина Вікторівна
วันที่เผยแพร่: 2015
Date of entry: 16-กัน-2016
คำสำคัญ: відходи консервного виробництва
Number of pages: 21
บทคัดย่อ: Маловідходна та безвідходна технологія перероблення плодів та овочів. Комплексне використання сировини
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17892
References (Ukraine): 1. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с. 2. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43. 3. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221. 4. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с. 5. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с.
Content type: Learning Object
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Konspekt_lekcij_Bezvidhodni_tehnologiji_konservnyh_vyrobnyctv.pdf339,42 kBAdobe PDFดู/เปิด
Konspekt_lekcij_Bezvidhodni_tehnologiji_konservnyh_vyrobnyctv.djvu196,4 kBDjVuดู/เปิด
Konspekt_lekcij_Bezvidhodni_tehnologiji_konservnyh_vyrobnyctv__COVER.png63,11 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ