Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 19063 до 19082 із 41450 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations6-вер-202231-січ-2023Методичні рекомендації з виконання, оформлення та захисту кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 151 – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»Микитишин, Андрій Григорович; Митник, Микола Мирославович; Левицький, Віталій Васильович; Королюк, Ростислав Ігорович
Methodical recommendationsлют-202429-лют-2024Методичні рекомендації з виконання, оформлення та захисту кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"Микитишин, Андрій Григорович; Митник, Микола Мирославович; Левицький, Віталій Васильович; Королюк, Ростислав Ігорович
-10-тра-201610-тра-2016Методичні рекомендації з написання звіту про проходження організаційної практики для студентів ІІ курсу усіх форм навчання спеціальності 6.030508 «Фінанси і кредит»Панухник, Олена Віталіївна; Крамар, Ірина Юріївна; Подвірна, Тетяна Володимирівна
Learning Object23-січ-201723-січ-2017Методичні рекомендації з написання звіту про проходження стажування з фаху для студентів денної форми навчання спеціальності 8.03050801 «Фінанси і кредит» (освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр»)Панухник, Олена Віталіївна; Мариненко, Наталія Юріївна; Крамар, Ірина Юріївна
Methodical recommendations201728-лис-2017Методичні рекомендації з організації проходження науково-дослідницької практики та написання звіту для студентів освітнього рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»Мариненко, Наталія Юріївна; Панухник, Олена Віталіївна
Methodical recommendations202318-тра-2023Методичні рекомендації з організації проходження практики «вступ до фаху» та написання звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання за освітньо – професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова справа» галузі знань 07»Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Артеменко, Людмила Борисівна
Methodical recommendations201728-лис-2017Методичні рекомендації з організації проходження практики «Вступ до фаху» та написання звіту для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Мариненко, Наталія Юріївна; Панухник, Олена Віталіївна; Маркович, Ірина Богданівна
Methodical recommendations20229-бер-2023Методичні рекомендації з організації проходження та написання звіту з виробничої практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчаються за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дячун, Ольга Дмитрівна
Methodical recommendations2-бер-20232-бер-2023Методичні рекомендації з організації проходження та написання звіту з організаційно-економічної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Радинський, Сергій
Methodical recommendations202028-лис-2020Методичні рекомендації з оформлення кваліфікаційних робіт магістра за спеціальністю 163 Біомедична інженерія.Яворська, Євгенія Богданівна; Хвостівський, Микола Орестович
Methodical recommendationsлют-20244-бер-2024Методичні рекомендації по підготовці курсової роботи з дисципліни «Моделювання економіки» для здобувачів першого рівня освіти (бакалавр) спеціальності 051 « Економіка» денної та заочної форми навчанняГарматій, Наталія Михайлівна
Other27-лип-201627-лип-2016Методичні рекомендації по виконанню розділу техніко-економічного обґрунтування дипломних робіт студентами технічних спеціальностей напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»Гац, Любов Євгенівна
Learning Object201711-тра-2017Методичні рекомендації по опорному конспекту лекцій з дисципліни «Математичні методи в менеджменті і маркетингу» для студентів спеціальності 051«Економіка» денної та заочної форми навчанняГарматій, Наталія Михайлівна
Learning Object201711-тра-2017Методичні рекомендації по опорному конспекту лекцій з дисципліни «Математичні методи ринкової економіки» для студентів спеціальності 6.030502 «Економічна кібернетика» денної та заочної форми навчанняГарматій, Наталія Михайлівна
Learning Object201711-тра-2017Методичні рекомендації по опорному конспекту лекцій з дисципліни «Методи оптимального управління в економіці» для студентів спеціальності 051«Економіка» денної та заочної форми навчанняГарматій, Наталія Михайлівна
Learning Object201711-тра-2017Методичні рекомендації по опорному конспекту лекцій з дисципліни «Моделювання економічної динаміки» для студентів спеціальності 051«Економіка» денної та заочної форми навчанняГарматій, Наталія Михайлівна
Learning Object201711-тра-2017Методичні рекомендації по опорному конспекту лекцій з дисципліни «Моделі економічної динаміки» для студентів напряму підготовки 6.030502 «Економічна кібернетика» денної та заочної форми навчанняГарматій, Наталія Михайлівна
Learning Object201615-вер-2016Методичні рекомендації та завдання для семінарських занять і самостійної роботи з дисципліни «Філософія» для студентів денної форми навчання ТНТУЧоп, Тамара Олександрівна
-201820-чер-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-чер-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна