Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18604

Назва: Методичні рекомендації з написання звіту про проходження стажування з фаху для студентів денної форми навчання спеціальності 8.03050801 «Фінанси і кредит» (освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр»)
Автори: Панухник, Олена Віталіївна
Мариненко, Наталія Юріївна
Крамар, Ірина Юріївна
Bibliographic description: Методичні рекомендації з написання звіту про проходження стажування з фаху для студентів денної форми навчання спеціальності 8.03050801 «Фінанси і кредит» (освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр») / Укладачі: О.В. Панухник, Н.Ю. Мариненко, І. Ю. Крамар. – Тернопіль: ТНТУ, 2015. – 46 с.
Дата публікації: 23-січ-2017
Дата внесення: 23-січ-2017
Теми: методичні вказівки
вимоги
написання звіту
стажування з фаху
Кількість сторінок: 48
Короткий огляд (реферат): Стажування з фаху студентів є невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах. Обов’язковою вимогою до дипломних робіт випускників вищих навчальних закладів є практична цінність отриманих результатів дослідження. У зв’язку з цим дипломні роботи повинні бути виконані за матеріалами конкретного підприємства, установи або організації. Стажування з фаху проходять на сучасних підприємствах різних галузей економіки та сфер діяльності, в закладах органів державного управління і фінансово-кредитних установах. Стажування з фаху є однією з найважливіших форм підготовки фахівців, а також підсумком навчання та підготовки до написання дипломної роботи. Практика студентів передбачає безперервність і послідовність її проведення при одержанні достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до освітньо-кваліфікаційного рівня “Магістр”. Стажування з фаху студентів проводять перед написанням дипломної роботи. Під час цієї практики студенти поглиблюють теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану та збирають фактичний матеріал для написання дипломної роботи. Зміст і послідовність практики визначено програмою, яку розробляє випускова кафедра згідно з навчальним планом.
Опис: Методичні вказівки розглянуто і затверджено на засіданні кафедри економіки та фінансів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол No __ від «22» грудня 2015 р. Схвалила та рекомендувала до друку методична комісія факультету економіки і підприємницької діяльності Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол No __ від «__» _ _____ ____ ___ __ 2015 р.
Зміст: Вступ ...ст.4 1. Мета і завдання стажування з фаху ...ст.5 2. Зміст практики ...ст.7 3. Організаційні положення проходження стажування з фаху...ст.10 4. Керівництво стажуванням з фаху ...ст.11 5. Вимоги до оформлення звіту...ст.14 6. Вимоги до структури та захисту звіту із стажування з фаху...ст.19 7. Критерії оцінювання результатів проходження стажування з фаху ...ст.42 Додатки...ст.43
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18604
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stazhuvannia z fakhu.pdf738,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Stazhuvannia_z_fakhu.djvu624,16 kBDjVuПереглянути/відкрити
Stazhuvannia_z_fakhu__COVER.png100,7 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора