Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22452

Назва: Методичні рекомендації з організації проходження практики «Вступ до фаху» та написання звіту для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Мариненко, Наталія Юріївна
Панухник, Олена Віталіївна
Маркович, Ірина Богданівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з організації проходження практики «Вступ до фаху» та написання звіту для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / укл. : Н.Ю. Мариненко, О.В. Панухник, І.Б. Маркович. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2017. – 18 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 28-лис-2017
Країна (код): UA
Теми: методичні вказівки
Кількість сторінок: 18
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містить такі елементи, як загальні вказівки, мету і завдання практики "Вступ до фаху", місце та час її проходження, обов’язки студентів, процес здійснення керівництва практикою, власне зміст програми ознайомчої практики. Також подано вимоги щодо написання, оформлення та захисту звіту з даного виду практики і список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22452
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора