Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 18466 до 18485 із 41478 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations14-бер-201914-бер-2019Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування залізобетонних та мурованих конструкцій» для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» денної і заочної форми навчання на тему: "Залізобетонні конструкції одноповерхової промислової будівлі" Розділ ІІ: Статичний розрахунок поперечної рами за допомогою програмного комплексу "Ліра"Конончук, Олександр Петрович
Methodical recommendations8-лют-20246-бер-2024Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни “Електроніка і мікросхемотехніка”.Трембач, Ростислав Богданович; Медвідь, Володимир Романович; Trembach, Rostyslav; Medvid, Volodymyr
Learning Objectтра-202014-чер-2020Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Проектування машин для збирання сільськогосподарських культур”Олексюк, Василь Петрович; Сташків, Микола Ярославович; Бортник, Ігор Миронович
Learning Object20097-чер-2012Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович
Learning Object15-бер-201716-бер-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу «Енергетичний аудит»Хомишин, Віктор Григорович; Тарасенко, Микола Григорович; Козак, Катерина Миколаївна; Івасечко, Роман Романович
-20177-вер-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу «Технологія та організація будівництва» для студентів, які навчаються за спеціальністю “Будівництво та цивільна інженерія”Ковальчук, Ярослав Олексійович
Learning Objectлис-201622-чер-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Methodical recommendationsгру-202329-січ-2024Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Комп’ютерні мережі» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»Микитишин, Андрій Григорович
Methodical recommendations202319-лют-2024Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Основи автоматизованого проєктування складних об’єктів та систем» для здобувачів освітнього рівня магістр за спеціальністю 174"Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"Левицький, Віталій Васильович
Methodical recommendations202215-лют-2023Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Сільськогосподарські машини: конструкції та розрахунок»Бабій, Андрій Васильович
Methodical recommendations202227-чер-2022Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations1-вер-202325-бер-2024Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Інтернет речей». Для студентів спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»Голотенко, Олександр
Learning Object22-сер-201622-сер-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object23-вер-201623-вер-2016Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Основи конструювання елементів приладів"Наконечний, Юрій Іванович
Methodical recommendations201812-лис-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія обробки деталей тиском" для здобувачів вищої освіти з числа іноземних громадян за спеціальністю 131 – «Прикладна механіка»Радик, Дмитро Леонідович; Raduk, D.L.; Паньків, Марія Романівна; Pankiv, M.R.; Паньків, Віталій Романович; Pankiv, V.R.; Сіправська, Марія Дмитрівна; Sipravska, M.D.
Methodical recommendations1-вер-201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг»Мельник, Лілія Миколаївна
Methodical recommendations1-вер-201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка інноваційного підприємства»Мельник, Лілія Миколаївна
Learning Objectбер-201918-чер-2019Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Експлуатація сільськогосподарських машин» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 133 Галузеве машинобудування спеціалізації «Машини сільськогосподарського виробництва»Сташків, Микола Ярославович; Олексюк, Василь Петрович; Бортник, Ігор Миронович
Methodical recommendations201914-тра-2020Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Комп'ютерні мережі» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»Микитишин, Андрій Григорович