Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44522
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Основи автоматизованого проєктування складних об’єктів та систем» для здобувачів освітнього рівня магістр за спеціальністю 174"Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"
Автори: Левицький, Віталій Васильович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра комп'ютерно-інтегрованих технологій
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Основи автоматизованого проєктування складних об’єктів та систем» для здобувачів освітнього рівня магістр за спеціальністю 174"Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка" / В.В. Левицький – Тернопіль: ТНТУ, 2023. - 36 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-лют-2024
Видавництво: Тернопіль, ТНТУ
Країна (код): UA
Теми: 174"Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"
Кількість сторінок: 36
Короткий огляд (реферат): Вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Основи автоматизованого проєктування складних об’єктів та систем»
Опис: Методичні вказівки містить завдання для студентів, які вивчають дисципліну “ Основи автоматизованого проєктування складних об’єктів та систем ”. Виконання курсового проєкту сприятиме набуттю та закріпленню теоретичних і практичних знань щодо розв’язання інженерних задач математичного моделювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44522
Власник авторського права: © Левицький В.В., 2023
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КП_ОАПСОіС_2023.pdfМетодичка по КП1,43 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора