Перегляд зібрання за групою - Теми pasteurization
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | Cіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао | Базар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації | Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 29-чер-2023 | Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну. | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 28-чер-2023 | Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 60 т за добу незбираного молока м.ч.ж. 3,4% | Павлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 29-чер-2023 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 % | Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 28-чер-2023 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за зміну | Чайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam |