Перегляд зібрання за групою - Теми dough

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 4 до 13 із 22 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300Хом’як, О.; Khomiak, O.
Master Thesis202128-гру-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis20227-січ-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesisгру-202317-січ-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesisгру-202029-гру-2020Модернізація макаронного преса марки АМВ-100 з дослідженням процесу пресування тістаГладій, Володимир Павлович; Gladii, Volodymyr
Master Thesisгру-202029-гру-2020Модернізація машини для формування пряників марки ФПЛ1 із дослідженням роботи відсадочної головкиСмольчук, Іван Володимирович; Smolchuk, Ivan
Master Thesisгру-202323-січ-2024Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200Тримбашевський, Микола Анатолійович; Trymbashevskyi, Mykola
Master Thesisгру-202028-гру-2020Модернізація тістомісильної машини Diosna 240Е з дослідженням роботи розвантажувального вузлаДубовий, Руслан Ігорович; Dubovyi, Ruslan Igorovych
Article25-кві-201726-лип-2017Особливості процесу розстоювання тістових заготовокЯвний, А.; Yavnyy, A.
Article23-кві-201526-лют-2016Оцінка валкового нагнітання тістаДеркач, А.; Derkach, A.