Перегляд зібрання за групою - Журнали/збірники Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 27 до 46 із 98 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив сортових характеристик томатів на процес сушінняМельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочахОчкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективиГрицик, Андрій Романович; Стасів, Тетяна Геннадіївна; Grytsyk, Andrey; Stasiv, Tetiana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Для нотаток-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзиСкульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачівСачко, Анастасія; Лисяк, Марія; Sachko, Anastasiia; Lysiak, Mariia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivoПаска, Марія; Маслійчук, Ольга; Paska, Marija; Masliichuk, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.; Matko, B. C.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Василець, К. К.; Губська, М. О.; Sokolova, Ye. B.; Vasylets, K. K.; Hubska, M. A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості морозива представленого на ринку УкраїниПіддубний, В. В.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Piddybnyi, V. V.; Ababova, A. G.; Matko, B. S.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Екологічні аспекти використаня харчової упаковкиЗварич, Наталя; Лясота, Оксана Михайлівна; Zvarych, Natalia; Lyasota, Oksana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництваКуник, О. М.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т.; Kunik, A.; Saribekova, D.; Saleba, L.; Kurilenko, T.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівкиКухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміст-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна соиOurbanchik, E.; Mikhachou, M.; Borsuk, E.; Урбанчик, Е. Н.; Михачев, Н. О.; Борсук, Е. А.