Prohlížení dle Autor Стадник, Ігор Ярославович

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 20 z 47  další >
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article4-říj-202215-úno-2023Dynamics of interaction of components during mixingСтадник, Ігор Ярославович; Піддубний, Володимир Антонович; Чагайда, Андрій Олегович; Федорів, Віктор Михайлович; Stadnyk, Ihor; Piddubnyy, Volodymyr; Chagaida, Andrii; Fedoriv, Viktor
Article19-čer-202423-čer-2024Influence of roll crushing of plant material on the consumer characteristics of «Ukrainske» biscuitsСтадник, Ігор Ярославович; Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Ростислав; Сабадош, Ганна; Stadnyk, Ihor; Kravchenyuk, Christina; Kravchenyuk, Rostyslav; Sabadosh, Anna
Article22-pro-20201-dub-2021Methods of calculation of the power for dough kneading with the use of blade-free working partСтадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Пилипець, Михайло Ількович; Піддубний, Володимир; Коломієць, Олена; Stadnik, Igor; Pylypets, Oksana; Pylypets, Mykhailo; Poddubny, Volodymyr; Kolomiiets, Olena
Article20-kvě-202531-říj-2025Modelling the formation of phase contact between components during the mixing process on a new dough mixerСтадник, Ігор Ярославович; Коваленко, Ігор Володимирович; Воробець, Назар; Stadnyk, Igor; Kovalenko, Igor; Vorobets, Nazarii
Article21-bře-20235-čer-2023Peculiarities of heat exchange in dough under rotary rollers actionПіддубний, Володимир Антонович; Каганець-Гаврилко, Людмила Петрівна; Федорів, Віктор Михайлович; Сенчишин, Віктор Степанович; Стадник, Ігор Ярославович; Piddubnyy, Volodymyr; Kahanets-Havrylko, Lyudmila; Fedoriv, Viktor; Senchishin, Viktor; Stadnyk, Ihor
Article31-říj-201913-kvě-2020Peculiarities of heat exchange in dough under the rotating rollers actionСтадник, Ігор Ярославович; Лясота, Оксана Михайлівна; Піддубний, Володимир Антонович; Корець, Лідія; Stadnik, Igor; Lyasota, Oksana; Poddubny, Volodymyr; Korets, Lidiya
Article19-dub-202223-pro-2022Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flourКраєвська, Світлана Петрівна; Піддубний, Володимир Антонович; Форостяна, Нінель Петрівна; Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія Юрівна; Krayevska, Svitlana; Piddubnyi, Volodymyr; Forostyana, Ninel; Stadnyk, Igor; Pankiv, Yuliya
Article12-dub-202118-úno-2022THE EFFECT OF DRY DEMINERALIZED WHEY (DDW) AND COCONUT OIL ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LEGUME BUTTERСтадник, Ігор Ярославович; Балабан, Степан Миколайович
Other25-říj-201124-zář-2014Безлопатева тістомісильна машинаЛісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovenko, Oleksii Tymofiiovych; Stadnyk, Ihor Yaroslavovych; Лисовенко, Алексей Тимофеевич; Стадник, Игорь Ярославович
Conference Abstract11-říj-201728-říj-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-říj-201728-říj-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor
Conference Abstract25-zář-202528-říj-2025Визначення параметрів напружено-деформованого стану тіста методом математичного і комп’ютерного моделюванняСтадник, Ігор Ярославович; Жуковський, А. В.; Кірічек, В. А.; Stadnyk, I. Y.; Zhukovskyi, A. V.; Kirichek, V. A.
Conference Abstract25-zář-202528-říj-2025Виявлення та контроль мікропластику у харчових продуктах і водіСтадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Stadnyk, I. Ya.; Pylypets, O. M.
Conference Abstract24-lis-202121-pro-2021Вплив додаткових компонентів на процес бродіння опарСтадник, Ігор Ярославович; Василишин, Л. В.; Сташевський, С. В.; Stadnyk, I. Ya.; Basulushen, L. B.; Stachevskiy, S. B.
Conference Abstract29-zář-202225-říj-2022Вплив конструкції формувальних валків на течію середовища при розкачуванні і нагнітанніДеркач, А. В.; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, A. V.; Stadnyk, I. Ya.
Conference Abstract28-dub-202216-čer-2022Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тістаХарчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y.
Patent3-kvě-202318-lis-2023Газова тунельна пічБалабан, Степан Миколайович; Стадник, Ігор Ярославович; Каспрук, Володимир Богданович; Деркач, Андрій Васильович
Conference Abstract10-říj-201915-lis-2019Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузіДеркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor
Article19-kvě-201521-led-2016Дослідження валкового нагнітання тістаДеркач, Андрій Васильович; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andrii; Stadnuk, Ihor
Article22-úno-202311-lis-2023Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузіСтадник, Ігор Ярославович; Піддубний, Володимир Антонович; Балабан, Степан Миколайович; Каспрук, Володимир Богданович; Деркач, Андрій Васильович