Перегляд зібрання за групою - Автори Кухтин, Микола Дмитрович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 22 до 41 із 53 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівкиКухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненнямБазар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікаціїПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola
Other26-сер-201424-вер-2014Йогурт оздоровчийКухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег Степанович; Юзва, Юрій Миколайович; Pokotylo, Oleh Stepanovych; Покотило, Олег Степанович
Other27-січ-201425-вер-2014Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросятВічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Новіков, Володимир Павлович; Червецова, Вероніка Генадіївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Novykov, Volodymyr Pavlovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Новиков, Владимир Павлович
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовинМалімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana
Handbook20235-чер-2023Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникКухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V.
Article17-лис-201624-бер-2017Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумомПінчук, Б. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pinchuk, B. I.; Kukhtyn, M. D.
Monograph202330-тра-2023Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович
Monograph20235-чер-2023Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна
Monograph202410-кві-2024Мікрофлора замороженої риби імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Малімон, Зоя Василівна
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробівРудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішуватиВасильків, Олег; Болтик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, Oleg; Boltyk, Natalia; Kukhtyn, Mykola
Article19-лис-20141-лют-2016Обґрунтування доцільності використання сировини для виробництва смузіБосак, А. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Bosak, A. B.; Kuhtyn, M. D.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиківЛясота, Олена; Кухтин, Микола Дмитрович; Lyasota, Olena; Kukhtyn, Mykola
Article19-лис-20141-лют-2016Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктівДанильчук, Т. Є.; Кухтин, Микола Дмитрович; Danulchyk, T. Y.; Kuhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola