Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50197
Registro completo de metadatos
| Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Вітенько, Тетяна Миколаївна | |
| dc.contributor.author | Вітенько, Д. О. | |
| dc.contributor.author | Vitenko, T. | |
| dc.contributor.author | Vitenko, D. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:44Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:44Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Vitenko T. Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type / T. Vitenko, D. Vitenko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 120. — (Food production processes and equipment). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50197 | - |
| dc.format.extent | 120 | |
| dc.language.iso | en | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type | |
| dc.title.alternative | Вібраційні аспекти кавітаційних процесів у гідродинамічних апаратах по типу труби Вентурі | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 532.528 | |
| dc.relation.references | 1. Krella A. K. Degradation and protection of materials from cavitation erosion: A review. Materials. 2023. Vol. 16, No. 5. P. 2058. | |
| dc.relation.references | 2. Soyama H. Cavitation peening: A review. Metals. 2020. Vol. 10, No. 2. P. 270. | |
| dc.relation.references | 3. Vitenko D.O., Vitenko T.M. Аналіз та порівняння гідродинаміки потоку у кавітаційних апаратах. Науковий вісник ТДАТУ. 2024. Т. 14, № 2. С. 1–15. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Krella A. K. Degradation and protection of materials from cavitation erosion: A review. Materials. 2023. Vol. 16, No. 5. P. 2058. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Soyama H. Cavitation peening: A review. Metals. 2020. Vol. 10, No. 2. P. 270. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Vitenko D.O., Vitenko T.M. Analiz ta porivniannia hidrodynamiky potoku u kavitatsiinykh aparatakh. Naukovyi visnyk TDATU. 2024. V. 14, No 2. P. 1–15. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 120 | |
| dc.citation.epage | 120 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Vitenko T., Vitenko D. Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 120. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Vitenko, T., & Vitenko, D. (2025). Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 120.. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Vitenko T., Vitenko D. (2025) Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 120. | |
| Aparece en las colecciones: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Vitenko_T-Vibration_aspects_of_cavitation_120.pdf | 336,94 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| ICFSI_2025_Vitenko_T-Vibration_aspects_of_cavitation_120__COVER.png | 390,75 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.