Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50197

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВітенько, Тетяна Миколаївна
dc.contributor.authorВітенько, Д. О.
dc.contributor.authorVitenko, T.
dc.contributor.authorVitenko, D.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationVitenko T. Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type / T. Vitenko, D. Vitenko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 120. — (Food production processes and equipment).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50197-
dc.format.extent120
dc.language.isoen
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleVibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type
dc.title.alternativeВібраційні аспекти кавітаційних процесів у гідродинамічних апаратах по типу труби Вентурі
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc532.528
dc.relation.references1. Krella A. K. Degradation and protection of materials from cavitation erosion: A review. Materials. 2023. Vol. 16, No. 5. P. 2058.
dc.relation.references2. Soyama H. Cavitation peening: A review. Metals. 2020. Vol. 10, No. 2. P. 270.
dc.relation.references3. Vitenko D.O., Vitenko T.M. Аналіз та порівняння гідродинаміки потоку у кавітаційних апаратах. Науковий вісник ТДАТУ. 2024. Т. 14, № 2. С. 1–15.
dc.relation.referencesen1. Krella A. K. Degradation and protection of materials from cavitation erosion: A review. Materials. 2023. Vol. 16, No. 5. P. 2058.
dc.relation.referencesen2. Soyama H. Cavitation peening: A review. Metals. 2020. Vol. 10, No. 2. P. 270.
dc.relation.referencesen3. Vitenko D.O., Vitenko T.M. Analiz ta porivniannia hidrodynamiky potoku u kavitatsiinykh aparatakh. Naukovyi visnyk TDATU. 2024. V. 14, No 2. P. 1–15.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage120
dc.citation.epage120
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Vitenko T., Vitenko D. Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 120.
dc.identifier.citationenAPAVitenko, T., & Vitenko, D. (2025). Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 120..
dc.identifier.citationenCHICAGOVitenko T., Vitenko D. (2025) Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 120.
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.