Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50051
Títol: Методичний посібник до виконання курсового проектування з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв” для здобувачів освіти денної та заочної форм навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 133 «Галузеве машинобудування»
Autor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Зварич, Наталя Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичний посібник до виконання курсового проектування з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв” для здобувачів освіти денної та заочної форм навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 133 «Галузеве машинобудування» /Укладачі Т.М. Вітенько, О.І. Кравець, Н.М. Зварич. Тернопіль: ТНТУ, 2024. 40 с.
Data de publicació: d’a-2024
Date of entry: 10-de -2025
Editorial: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
UDC: 637
Paraules clau: Курсове проектування
Resum: Метою курсового проекту з дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" є закріплення і розширення знань, одержаних в процесі вивчення курсу, набуття практичних навиків проектної роботи, користування довідниками і каталогами, спеціальною технічною літературою. Являючись завершальним етапом вивчення курсу, курсове проектування дає можливість судити про рівень підготовки студентів з інших дисциплін, необхідних для вивчення курсу "Процеси і апарати харчових виробництв", і готовність до вивчення інших спеціальних дисциплін навчального плану. Саме при виконанні цього курсового проекту студент вперше зустрічається з вирішенням тих технічних задач, які найчастіше зустрічаються в його майбутній інженерній діяльності.
Descripció: Завдання курсового проекту полягає в самостійному вирішенні конкретної технічної проблеми з області процесів і апаратів, а також в набутті здобувачами ОП «Харчові технології» наступних компетентностей: ІНТ. Здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми технічного і технологічного характеру, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов у виробничих умовах підприємств харчової промисловості та ресторанного господарства та у процесі навчання, що передбачає застосування теоретичних основ та методів харчових технологій. ЗК02. Здатність вчитися і оволодівати сучасними знаннями СК01. Здатність впроваджувати у виробництво технології харчових продуктів на основі розуміння сутності перетворень основних компонентів продовольчої сировини впродовж технологічного процесу. СК12. Здатність формувати комунікаційну стратегію в галузі харчових технологій, вести професійну дискусію. Під час роботи над курсовим проектом та його захисту здобувач повинен продемонструвати такі результати навчання: ПР01. Знати і розуміти основні концепції, теоретичні та практичні проблеми в галузі харчових технологій. ПР02. Виявляти творчу ініціативу та підвищувати свій професійний рівень шляхом продовження освіти та самоосвіти. ПР05. Знати наукові основи технологічних процесів харчових виробництв та закономірності фізико-хімічних, біохімічних і мікробіологічних перетворень основних компонентів продовольчої сировини під час технологічного перероблення. ПР21. Вміти доносити результати діяльності до професійної аудиторії та широкого загалу з метою донесення ідей, проблем, рішень і власного досвіду у сфері харчових технологій. Самостійне виконання курсового проекту надає здобувачу освіти свободу у виборі того чи іншого технічного рішення з приведенням переконливих обґрунтувань і аналізів.
Content: 1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ КУРСОВОГО ПРОЄКТУВАННЯ 4 2. ТЕМАТИКА КУРСОВИХ ПРОЕКТІВ 6 3. ОРГАНІЗАЦІЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУВАННЯ 6 4. ОБСЯГ І ЗМІСТ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ (РОБОТИ). ВИМОГИ ДО РОЗДІЛІВ 7 4.1. Зміст та оформлення курсового проекту 8 4.1.1. Розділ «Вступ» 10 4.1.2. Розділ «Технологічна частина» 11 4.1.3. Розділ «Проектно- розрахункова частина» 12 4.1.4. Оформлення формул 13 4.1.5. Оформлення ілюстрацій 15 4.1.6. Оформлення цифрового матеріалу 16 4.1.7. Розділ «Умови безпечної експлуатації спроектованого об’єкта та питання екології» 16 4.1.8. Розділ «Висновки» 17 4.1.9. Оформлення переліку посилань 17 4.2. Оформлення графічної частини проекту 17 4.2.1. Оформлення креслення загального вигляду 19 4.2.2. Оформлення апаратурно-технологічної схеми 23 5. ЗАХИСТ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ 26 6. РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ДЖЕРЕЛА 28 ДОДАТКИ 30 Додаток А. Основні теми курсового проекту 30 Додаток Б. Бланк титульної сторінки 37 Додаток В. Бланк завдання 38 Додаток Г. Приклад анотації 40
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50051
Copyright owner: Т.М. Вітенько, О.І. Кравець, Н.М. Зварич ©, 2024
References (Ukraine): 1. Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування : навч. посіб. / І. Ф. Малежик [та ін.] ; за ред. І. Ф. Малежика. Київ : НУХТ, 2012. 543 с.
2. Марценюк О. С. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / О. С. Марценюк, Л. М. Мельник. Київ : НУХТ, 2011. 407 с.
3. Поперечний А. М. Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник / А. М. Поперечний, В. О. Потапов, В. Г. Корнійчук. Київ : Центр учбової літератури, 2012. 312 с.
4. Процеси і апарати харчових виробництв : навч. посіб. / І. Ф. Малежик [та ін.] ; за ред. І. Ф. Малежика. Київ : НУХТ, 2003. 400 с.
5. Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум : навч. посіб. / за ред. І. Ф. Малежика. Київ : НУХТ, 2006. 224 с.
6. Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум : навч. посіб. / О. І. Черевко [та ін.]. Харків : Світ Книг, 2013. 168 с.
7. ДСТУ Б А.2.4-4:2009. Система проектної документації для будівництва. Основні вимоги до проектної та робочої документації. [Чинний від 24.01.2009]. Вид. офіц. Київ : Мінрегіонбуд, 2009. 57 с.
8. ДСТУ ISO 5457:2006. Документація технічна на вироби. Кресленики. Розміри та формати, IDT). [Чинний від 27.12.2006]. Вид. офіц. Київ: Держспожив стандарт, 2008. 7 с.
9. Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу. ТНТУ. URL: https://docs.tntu.edu.ua/base/document?id=465
Content type: Methodical recommendations
Apareix a les col·leccions:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Мет. пос. до виконання КП ПАХВ.pdf660,85 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Offer Gweinyddol