Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49705
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorБучковський, Олександр Романович-
dc.contributor.authorBuchkovskyi, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-07-10T10:25:02Z-
dc.date.available2025-07-10T10:25:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.date.submitted2025-
dc.identifier.citationБучковський О. Р. Проєкт цеху з виробництва пшеничних хлібобулочних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49705-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Проєкт цеху з виробництва пшеничних хлібобулочних виробів». Структурно вона складається з трьох основних розділів і списку використаних джерел, що налічує 15 позицій. Загальний обсяг роботи – 57 сторінок. В пояснювальній записці представлено 50 формул і 19 таблиць. Перший розділ містить техніко-економічне обґрунтування, де розглядаються особливості розташування підприємства, характеристика сировинної бази, аргументація вибору асортименту продукції, а також визначено шляхи реалізації готових виробів. Другий розділ присвячено технологічним розрахункам, які є основною частиною виробничого процесу. У третьому розділі розглянуто питання охорони праці та забезпечення безпеки в умовах надзвичайних ситуацій.uk_UA
dc.description.abstractA bachelor's thesis on the topic: «Project of a workshop for the production of wheat bakery products». Structurally, it consists of three main chapters and a list of references that includes 15 items. The total volume of the work is 57 pages. The explanatory note contains 50 formulas and 19 tables. The first section contains the feasibility study, which discusses the peculiarities of the enterprise's location, characteristics of the raw material base, the reasoning for choosing the product range, and the ways of selling finished products. The second section is devoted to technological calculations, which are the main part of the production process. The third section deals with occupational health and safety issues and emergency response.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 7 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 8 1.1 Характеристика місця розташування підприємства 8 1.2 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.3 Характеристика сировинної зони 11 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 12 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 14 2.1 Вибір та обґрунтування технологічних процесів й режимів виробництва продуктів запроєктованого асортименту 14 2.1.1 Нормативні показники продуктів запроєктованого асортименту 14 2.1.2 Вибір та обґрунтування технологічних схем 14 2.1.3 Характеристика сировини та допоміжних матеріалів 15 2.1.4 Опис технологічного процесу продуктів запроєктованого асортименту. 15 2.2 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту. 18 2.2.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку запроєктованого асортименту 18 2.2.2 Підбір та розрахунок печей 20 2.2.3 Розрахунок пофазних рецептур 22 2.2.4 Розрахунок виходу виробу 28 2.2.5 Розрахунок виробничих рецептур та вибір технологічних параметрів 36 2.3 Розрахунок витрат і запасів сировини 39 2.4 Розрахунок площ основних та допоміжних приміщень 41 2.5 Підбір та розрахунок технологічного обладнання 44 2.6 Технохімічний контроль виробництва продуктів запроєктованого асортименту 48 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 52 3.1 Принципи, способи та засоби захисту населення 52 3.2 Суть та зміст управління охороною праці та безпекою життєдіяльності 53 ВИСНОВКИ 55 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ 56uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт,uk_UA
dc.subjectцех,uk_UA
dc.subjectобладнання,uk_UA
dc.subjectхліб «Княжий тостерний з висівками»,uk_UA
dc.subjectхліб «Вечірній»,uk_UA
dc.subjectпіч,uk_UA
dc.subjectформовий хлібuk_UA
dc.subjectproject,uk_UA
dc.subjectworkshop,uk_UA
dc.subjectequipment,uk_UA
dc.subjectKnyazhyi Toaster Bran Bread,uk_UA
dc.subjectEvening Bread,uk_UA
dc.subjectoven,uk_UA
dc.subjectmoulded breaduk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва пшеничних хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject of a workshop for the production of wheat bakery productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Бучковський О. Р., 2025uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К. Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4273:2003. Молоко та вершки сухі. Технічні умови. К. Національний стандарт України, 2003. 21 с. (Інститут харчової хімії та технології НАН України і Національна асоціація «Укрконсервмолоко» Міністерства аграрної політики України.)uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови. К. Держспоживстандарт України, 2017. 13 с. (Український науково-дослідний інститут олії та жирів).uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Український науково-дослідний інститут олії та жирів).uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. 2-ге вид., доповнене та перероблене. Київ: ПрофКнига, 2024. 516 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2016. 330 с.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references11. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references12. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.uk_UA
dc.relation.references13. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв / Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с.uk_UA
dc.relation.references14. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф. Петько, О.І. Гапонюк, Є.В. Петько, А.В. Ульяницький; За ред. О.І. Гапонюка. Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references15. Основи професійної безпеки та здоров’я людини: підручник / В. В. Березуцький [та ін.]; під ред. проф. В. В. Березуцького. Харків: НТУ «ХПІ», 2018. 553 с.uk_UA
dc.relation.references16. Цивільна оборона: навч. посіб. Кулаков М.А., Ляпун В.О., та ін. Харків: НТУ «ХПІ», 2008. 312 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бучковський_КР.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Бучковський_Авторська довідка.pdf365,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора