Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49512

Tytuł: Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства
Authors: Дмитрів, Аліна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя м. Тернопіль
Bibliographic description (Ukraine): Дмитрів А. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства / Дмитрів Аліна // Мат. 8 МСНТК ПГНАК, 20 травня 2025 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А. — С. 92–93. — (Секція 8. Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес ).
Bibliographic reference (2015): Дмитрів А. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства // Мат. 8 МСНТК ПГНАК, Тернопіль, 20 травня 2025 року. С. 92–93.
Bibliographic citation (APA): Dmytriv, A. Stratehichni napriamy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti zakladu restorannoho hospodarstva. Proceedings of the 14th International Scientific and Practical Conference “Formation of the Mechanism for Strengthening the Competitive Positions of National Economic Systems in Global, Regional and Local Dimensions”, 20 May 2025, Ternopil, 92-93. PE Palianytsia V.A.. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Dmytriv A. Stratehichni napriamy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti zakladu restorannoho hospodarstva. Proceedings of the 14th International Scientific and Practical Conference “Formation of the Mechanism for Strengthening the Competitive Positions of National Economic Systems in Global, Regional and Local Dimensions” (Tern., 20 May 2025), pp. 92-93 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅣ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Proceedings of the 14th International Scientific and Practical Conference “Formation of the Mechanism for Strengthening the Competitive Positions of National Economic Systems in Global, Regional and Local Dimensions”
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅣ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅣ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Data wydania: 20-maj-2025
Date of entry: 3-lip-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В.А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 20 травня 2025 року
20 May 2025
Promotor: Владимир, Ольга Михайлівна
UDC: 338.4
Strony: 2
Zakres stron: 92-93
Główna strona: 92
Strona końcowa: 93
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49512
ISBN: 978-617-7875-98-6
Właściciel praw autorskich: © ФОП Паляниця В.А., 2025
Związane URL literatura: https://www.nadubah.com/
Wykaz piśmiennictwa: 1. Владимир О. М. Основні тенденції розвитку підприємств готельно- ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 311-315.
2. Гудзенко Л. О. Управління конкурентоспроможністю підприємства. Київ: КНЕУ, 2019. 198 с.
3. Зайченко К. С. Методи та моделі формування організаційної структури інноваційно-активного малого ресторану: сутність та практичне значення. Економіка та держава. 2019. № 2. С. 135–140.
4. Козловський Є. В. Організація ресторанного господарства. Київ: Центр учбової літератури, 2021. 256 с.
5. Офіційний сайт ресторану «На Дубах» : https://www.nadubah.com/
6. Сірий В. М. Менеджмент підприємств харчування. Харків: Факт, 2020. 304 с.
7. Стратегічне управління підприємством / За ред. І. Г. Червінської. Львів: ЛНУ, 2020. 220 с.
References: 1. Vladymyr O. M. Osnovni tendentsii rozvytku pidpryiemstv hotelno- restorannoho biznesu ta sfery turyzmu u 2019-2021 rokakh. Hostynnist, servis, turyzm: dosvid, problemy, innovatsii: tezy dopovidei VIII Mizhnar. nauk.-prakt. internet-konf., Kyiv, 8-9 kvit., 2021 y. Kyiv : Vyd. tsentr KNUKiM, 2021. P. 311-315.
2. Hudzenko L. O. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva. Kyiv: KNEU, 2019. 198 p.
3. Zaichenko K. S. Metody ta modeli formuvannia orhanizatsiinoi struktury innovatsiino-aktyvnoho maloho restoranu: sutnist ta praktychne znachennia. Ekonomika ta derzhava. 2019. No 2. P. 135–140.
4. Kozlovskyi Ye. V. Orhanizatsiia restorannoho hospodarstva. Kyiv: Centre of Educational Literature, 2021. 256 p.
5. Ofitsiinyi sait restoranu "Na Dubakh" : https://www.nadubah.com/
6. Siryi V. M. Menedzhment pidpryiemstv kharchuvannia. Kharkiv: Fakt, 2020. 304 p.
7. Stratehichne upravlinnia pidpryiemstvom, ed. I. H. Chervinskoi. Lviv: LNU, 2020. 220 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅣ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi