Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49512
Назва: | Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства |
Автори: | Дмитрів, Аліна |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя м. Тернопіль |
Бібліографічний опис: | Дмитрів А. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства / Дмитрів Аліна // Мат. 8 МСНТК ПГНАК, 20 травня 2025 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А. — С. 92–93. — (Секція 8. Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес ). |
Бібліографічне посилання: | Дмитрів А. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства // Мат. 8 МСНТК ПГНАК, Тернопіль, 20 травня 2025 року. С. 92–93. |
Bibliographic citation (APA): | Dmytriv, A. Stratehichni napriamy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti zakladu restorannoho hospodarstva. Proceedings of the 14th International Scientific and Practical Conference “Formation of the Mechanism for Strengthening the Competitive Positions of National Economic Systems in Global, Regional and Local Dimensions”, 20 May 2025, Ternopil, 92-93. PE Palianytsia V.A.. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Dmytriv A. Stratehichni napriamy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti zakladu restorannoho hospodarstva. Proceedings of the 14th International Scientific and Practical Conference “Formation of the Mechanism for Strengthening the Competitive Positions of National Economic Systems in Global, Regional and Local Dimensions” (Tern., 20 May 2025), pp. 92-93 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅣ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ Proceedings of the 14th International Scientific and Practical Conference “Formation of the Mechanism for Strengthening the Competitive Positions of National Economic Systems in Global, Regional and Local Dimensions” |
Конференція/захід: | ⅩⅣ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅣ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Дата публікації: | 20-тра-2025 |
Дата внесення: | 3-лип-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 20 травня 2025 року 20 May 2025 |
Науковий керівник: | Владимир, Ольга Михайлівна |
УДК: | 338.4 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 92-93 |
Початкова сторінка: | 92 |
Кінцева сторінка: | 93 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49512 |
ISBN: | 978-617-7875-98-6 |
Власник авторського права: | © ФОП Паляниця В.А., 2025 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.nadubah.com/ |
Перелік літератури: | 1. Владимир О. М. Основні тенденції розвитку підприємств готельно- ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 311-315. 2. Гудзенко Л. О. Управління конкурентоспроможністю підприємства. Київ: КНЕУ, 2019. 198 с. 3. Зайченко К. С. Методи та моделі формування організаційної структури інноваційно-активного малого ресторану: сутність та практичне значення. Економіка та держава. 2019. № 2. С. 135–140. 4. Козловський Є. В. Організація ресторанного господарства. Київ: Центр учбової літератури, 2021. 256 с. 5. Офіційний сайт ресторану «На Дубах» : https://www.nadubah.com/ 6. Сірий В. М. Менеджмент підприємств харчування. Харків: Факт, 2020. 304 с. 7. Стратегічне управління підприємством / За ред. І. Г. Червінської. Львів: ЛНУ, 2020. 220 с. |
References: | 1. Vladymyr O. M. Osnovni tendentsii rozvytku pidpryiemstv hotelno- restorannoho biznesu ta sfery turyzmu u 2019-2021 rokakh. Hostynnist, servis, turyzm: dosvid, problemy, innovatsii: tezy dopovidei VIII Mizhnar. nauk.-prakt. internet-konf., Kyiv, 8-9 kvit., 2021 y. Kyiv : Vyd. tsentr KNUKiM, 2021. P. 311-315. 2. Hudzenko L. O. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva. Kyiv: KNEU, 2019. 198 p. 3. Zaichenko K. S. Metody ta modeli formuvannia orhanizatsiinoi struktury innovatsiino-aktyvnoho maloho restoranu: sutnist ta praktychne znachennia. Ekonomika ta derzhava. 2019. No 2. P. 135–140. 4. Kozlovskyi Ye. V. Orhanizatsiia restorannoho hospodarstva. Kyiv: Centre of Educational Literature, 2021. 256 p. 5. Ofitsiinyi sait restoranu "Na Dubakh" : https://www.nadubah.com/ 6. Siryi V. M. Menedzhment pidpryiemstv kharchuvannia. Kharkiv: Fakt, 2020. 304 p. 7. Stratehichne upravlinnia pidpryiemstvom, ed. I. H. Chervinskoi. Lviv: LNU, 2020. 220 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅣ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2025) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ISSTC_NHSCI_Dmytriv_A-Stratehichni_napriamy_pidvyshchennia_92-93.pdf | 396,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ISSTC_NHSCI_Dmytriv_A-Stratehichni_napriamy_pidvyshchennia_92-93__COVER.png | 320,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.