閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Розроблення технології булки для бургера, збагаченої біологічно активними речовинами перцю солодкого, та її застосування в хлібопекарському цеху | 133 |
月別閲覧数
Fevereiro 2025 | Março 2025 | Abril 2025 | Maio 2025 | Junho 2025 | Julho 2025 | Agosto 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Розроблення технології булки для бургера, збагаченої біологічно активними речовинами перцю солодкого, та її застосування в хлібопекарському цеху | 11 | 6 | 3 | 4 | 7 | 5 | 62 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Демидась. О.В.pdf | 75 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
Estados Unidos | 110 |
Ucrânia | 7 |
Índia | 2 |
Japão | 2 |
Lituânia | 2 |
Rússia | 2 |
África do Sul | 2 |
Bélgica | 1 |
China | 1 |
Irlanda | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 30 |
San Ramon | 27 |
Chicago | 17 |
Mountain View | 13 |
Las Vegas | 6 |
Ternopil | 3 |
Dearborn | 2 |
Johannesburg | 2 |
Mercer Island | 2 |
Mumbai | 2 |