Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46192
Назва: Розрахунок формовочної машини марки А2-ШФЗ та розроблення технічних заходів з ремонту відсадочної головки
Інші назви: Calculation of a molding machine brand A2-SHFZ and development of technical measures for repairing the settling head assembly
Автори: Черкас, Назарій Ігорович
Cherkas, Nazariy
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Черкас Н.І. Розрахунок формовочної машини марки А2-ШФЗ та розроблення технічних заходів з ремонту відсадочної головки : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. В. Я. Ворощук. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 73 с.
Дата публікації: 2024
Дата подання: 2024
Дата внесення: 31-лип-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Ворощук, Віктор Ярославович
Теми: формування
машина
валки
печево
експлуатація
moulding
machine
rolls
operation
Діапазон сторінок: 73
Короткий огляд (реферат): Черкас Назарій Ігорович. Розрахунок формовочної машини марки А2-ШФЗ та розроблення технічних заходів з ремонту відсадочної головки. У кваліфікаційній роботі бакалавра запропоновано розглянуто питання розрахунку нагнітаючих валків машини марки А2-ШФЗ. Проведено аналіз сучасного формовочного обладнання для різних видів пряників і печива, виконано розрахунок робочих параметрів нагнітальних валків, розрахунок робочих параметрів транспортера тістових заготовок, розрахунок робочих параметрів транспортера тістових заготовок, розрахунок затрат потужності на різання тіста струною, розрахунок циліндричної передачі нагнітаючих валків та силовий аналіз нагнітаючих валків. Запропоновано набір заходів з технічної експлуатації формовочної машини марки А2-ШФЗ, серед яких – заходи з ремонту відсадочної головки та технологічний маршрут механічної обробки зірочки. Запропоновано підбірку заходів з безпеки в надзвичайних ситуаціях та із охорони праці. Ключові слова: формування, машина, валки, експлуатація, печиво
Опис: Проведено аналіз сучасного формовочного обладнання для різних видів пряників і печива, виконано розрахунок робочих параметрів нагнітальних валків, розрахунок робочих параметрів транспортера тістових заготовок, розрахунок робочих параметрів транспортера тістових заготовок, розрахунок затрат потужності на різання тіста струною, розрахунок циліндричної передачі нагнітаючих валків та силовий аналіз нагнітаючих валків. Запропоновано набір заходів з технічної експлуатації формовочної машини марки А2-ШФЗ, серед яких – заходи з ремонту відсадочної головки та технологічний маршрут механічної обробки зірочки.
Зміст: 1.Аналітична частина 2. Конструкторська частина 3. Технологічна частина 4. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці. 5 Висновки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46192
Власник авторського права: © Черкас Н.І., 2024
Перелік літератури: Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв / Закалов О.В.,Закалов І.О.-Тернопіль:Видавництво ТДТУ, 2000.-406 с.
Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна [Текст] : Навчальний посібник. Ч.1 : Хлібопекарське виробництво / Сухенко Ю.Г., Стадник І.Я., Василів В.П., Сухенко В.Ю. За ред.проф. Ю.Г.Сухенка. К. : ЦП ”КОМПРИНТ”, 2015, 388 с.
Черевко О.І., Михайлов В.М., Бабкіна І.В. та ін. Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібник. — Харків: ХДУХТ, 2015. — 312
Черевко О.І., Михайлов В.М., Бабкіна І.В., Ляшенко Б. В, Шевченко А.О., Михайлова С.В. Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. Частина 3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв. Навчальний посібник. У 3-х частинах. — Харків: Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі, 2013. — 96 с.
Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : підручник / О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін. ; за ред. О. Т. Лісовенка. – К. : Наукова думка, 2000. - 284 с.
Ковбашин В. І., Пік А. І. Інженерна графіка : навч. посіб. Тернопіль : Підруч. і посіб., 2023. 240 с.
Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с.
Павлище В.Т. Основи конструювання та розрахунок деталей машин. / Павлище В.Т. та ін. – К.: Вища школа, 1993.– 556с.
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с.
Г.С. Писаренко и др. Справочник по сопромату.— К.: Наукова думка, 1988.— 734с.
Кіркач Н.Ф., Баласанян Р.А. Розрахунки і проектування деталей машини. - Харьків. Основа, 1991.- 275с
Крупа В. В. Теорія технічних систем: особливості побудови, створення та розвитку : навч. посіб. Тернопіль : ФОП Осадця, 2023. 308 с.
Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжиніринг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.
Шанайда В. В. Пакет MathCAD в інженерних розрахунках : навч. посіб. Тернопіль : ТДТУ, 2001. 163 с.
Григурко I.O., Брендуля М.Ф., Доценко С.М. Технологія машинобудування (дипломне проектування) Навчальний посібник. — Львів: Новий світ-2000, 2011. — 770 с.
Юрчишин І.І. Технологія машинобудування. Посібник-довідник для виконання кваліфікаційних робіт. Навч. посібник. — І.І. Юрчишин, Я.М. Литвиняк, І.Є. Грицай, М.Л. Кукляк, Я.М. Кусий, В.В. Ступницький, В.А. Яцюк, А.М. Кук, Є.М. Махоркін, В.П. Свізінський. — Львів: Львівська політехніка, 2009. — 528 с.
Одарченко М.С., Одарченко А.М., Степанов В.І., Черненко Я.М. Основи охорона праці. Харків: Стиль-Издат, 2017. — 334 с.
Березуцький В.В., Васьковець Л.А., Вершиніна Н.П. та ін. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. — За ред. проф. В.В. Березуцького. — Х.: Факт, 2005. — 384 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — Галузеве машинобудування (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черкас КРБ.pdf5,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора