Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46188
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorСавич, Іван Анатолійович-
dc.contributor.authorSavych, Ivan-
dc.date.accessioned2024-07-31T21:25:32Z-
dc.date.available2024-07-31T21:25:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationСавич І.А. Розрахунок преса для сиру марки Е8-ОПГ та розроблення технічних заходів з ремонту вузла пресування : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. М.М. Шинкарик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46188-
dc.descriptionУ кваліфікаційній роботі виконано аналіз сучасних систем для пресування сиру. Виконано конструктивний розрахунок сирного преса Е8-ОПГ, розрахунок режимів роботи сирного преса Е8-ОПГ, розрахунок пневмоциліндра сирного преса Е8-ОПГ, розробка установки та робітника. заходи захисту і безпеки під час роботи преса.uk_UA
dc.description.abstractСавич Іван Анатолійович. Розрахунок преса для сиру марки Е8-ОПГ та розроблення технічних заходів з ремонту вузла пресування. У кваліфікаційній роботі виконано аналіз сучасних систем для пресування сиру. Виконано конструктивний розрахунок сирного преса Е8-ОПГ, розрахунок режимів роботи сирного преса Е8-ОПГ, розрахунок пневмоциліндра сирного преса Е8-ОПГ, розробка установки та робітника. заходи захисту і безпеки під час роботи преса. Розроблено вимоги до експлуатації сирного преса Е8-ОПГ. Складено схему і карту розбирання і збирання пневмоциліндра вузла пресування. Розроблено технологічний маршрут механічної обробки кришки пневмоциліндра сирного преса марки Е8-ОПГ. Також запропоновано вирішення поставлених в роботі питань безпеки та охорони праці. Ключові слова: пресування, пневмоцмліндр, кришка, сир, конструюванняuk_UA
dc.description.tableofcontentsЗміст Завдання ...1 Анотація ... 3 Зміст... 4 Вступ ... 6 1. Аналітична частина ... 9 1.1. Аналіз технічних даних преса марки Е8-ОПГ ... 9 1.2. Опис будови і роботи роботи пресу Е8-ОПГ ... 10 1.3. Огляд обладнання для пресування сиру ... 12 1.4. Мета і задачі кваліфікаційної роботи ... 17 2. Конструкторська частина ...18 2.1. Технологічний розрахунок преса ... 18 2.2. Розрахунок пневмоциліндра для класичного сиру... 20 2.3. Розрахунок пневмоциліндра для сметанкового сиру ...23 2.4. Розрахунок форми для сиру ...25 3. Технологічна частина ... 27 3.1. Технічна експлуатація преса...27 3.2. Розробка графіка ППР преса для сиру ... 29 3.3. Технологія розбирання та збикання вузла пневмоциліндра ... 31 3.4 Розробка технології виготовлення кришки пневмоциліндра ... 35 3.4.1. Аналіз технічних умов кришки пневмоциліндра ...35 3.4.2. Вибір і обгрунтування способу отримання заготовки ... 38 3.4.3. Розрахунок припусків і міжопераційних розмірів ... 39 3.4.4. Розробка технологічного маршруту механічної обробки кришки .... 43 3.4.5. Вибір ріжучого і вимірювального інструменту .... 45 3.4.6. Розрахунок режимів різання по операціях ...46 3.4.8. Технічне нормування технологічного процесу. визначення необхідної кількості обладнання і величини його використання ...51 4. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці... 54 4.1 Заходи з охорони праці... 54 4.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях ... 56 Висновки ... 62 Перелік посилань ... 63uk_UA
dc.format.extent64-
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectпресуванняuk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectпневмоциліндрuk_UA
dc.subjectpressing-
dc.subjectpneumatic cylinder-
dc.subjectcover-
dc.subjectcheese-
dc.subjectdesign-
dc.titleРозрахунок преса для сиру марки Е8-ОПГ та розроблення технічних заходів з ремонту вузла пресуванняuk_UA
dc.title.alternativeCalculation of a cheese press for the brand E8-OPG and development of technical measures for repairing the pressing unitThe qualification work analyzes modern systems for cheese pressinguk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Савич І.А., 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.references1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Єресько, М.М. Шинкарик Ворощук В.Я. – К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. – 344 с.uk_UA
dc.relation.references2. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв / Закалов О.В., Закалов І.О.-Тернопіль:ТДТУ,2000 .-406 с.uk_UA
dc.relation.references3. Єресько Г.О. Фізико-хімічні процеси виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру. / Єресько Г.О., Гуляєв-Зайцев С.С., Бовкун А.О. // Вісник аграрної науки. – 2001. – №9. – С.62–64.uk_UA
dc.relation.references4. Ковбашин В. І., Пік А. І. Інженерна графіка : навч. посіб. Тернопіль : Підруч. і посіб., 2023. 240 с.uk_UA
dc.relation.references5. Крупа В. В. Теорія технічних систем: особливості побудови, створення та розвитку : навч. посіб. Тернопіль : ФОП Осадця, 2023. 308 с.uk_UA
dc.relation.references6. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжиніринг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.uk_UA
dc.relation.references7. Шанайда В. В. Пакет MathCAD в інженерних розрахунках : навч. посіб. Тернопіль : ТДТУ, 2001. 163 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — Галузеве машинобудування (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савич КРБ.pdf2,71 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора