Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46186
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВітенько, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorКарпюк, Тарас Олександрович-
dc.contributor.authorKarpiuk,Taras-
dc.date.accessioned2024-07-31T21:05:37Z-
dc.date.available2024-07-31T21:05:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationКарпюк Т.О. Розрахунок плавителя сиру марки ПС-40 та розроблення технічних заходів з ремонту вузла подрібнення : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. Т.М. Вітенько. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46186-
dc.descriptionУ кваліфікаційній роботі виконано аналіз сучасних конструкцій обладнання для гомогенізації сирної маси, проведено літературний пошук. Виконано структурний та кінематичний аналіз плавителя сиру марки ПС-40, запропоновано конструктивне рішення для вузла подрібнення і проведено необхідні технологічні, енергетичні та конструктивні розрахунки.uk_UA
dc.description.abstractКарпюк Тарас Олександрович. Розрахунок плавителя сиру марки ПС-40 та розроблення технічних заходів з ремонту вузла подрібнення. У кваліфікаційній роботі виконано аналіз сучасних конструкцій обладнання для гомогенізації сирної маси, проведено літературний пошук. Виконано структурний та кінематичний аналіз плавителя сиру марки ПС-40, запропоновано конструктивне рішення для вузла подрібнення і проведено необхідні технологічні, енергетичні та конструктивні розрахунки. Розроблено вимоги до експлуатації плавителя сиру марки ПС-40. Запропоновано схему і карту розбирання – складання подрібнення. Розроблено технологічний маршрут механічної обробки напорного диска вузла подрібнення. Також запропоновано вирішення питань безпеки життєдіяльності та охорони праці. Ключові слова: подрібнення, ремонт, розрахунок, плавитель.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ....6 1. Аналітична частина. ...7 1.1. Аналіз технічних даних плавителя сиру марки ПС-40 ...7 1.2. Будова і принцип роботи плавителя сиру марки ПС-40 ...8 1.3. Літературний та патентний огляд ...9 1.4. Мета і задачі кваліфікаційної роботи ...16 2. Конструкторська частина ...17 2.1.Технологічний розрахунок плавителя сиру марки ПС-40 ...17 2.2. Розрахунок витрат потужності плавителя сиру марки ПС-40 ...18 2.3. Структурно-кінематичний аналіз плавителя сиру марки ПС-40 ....19 2.4. Розрахунок геометричних параметрів і режимів роботи ротора плавителя сиру марки ПС-40 ...21 2.5. Розрахунок параметрів пасової передачі ротора подрібнювача плавителя сиру марки ПС-40 ...29 2.6. Розрахунок і підбір параметрів муфти мішалки плавителя сиру марки ПС-40 ...31 3. Технологічна частина ...32 3.1. Технічна експлуатація плавителя сиру марки ПС-40 ...32 3.2. Розробка графіка ППР плавителя сиру марки ПС-40 ...33 3.3. Технологія розбирання та збирання вузла подрібнення ...36 3.4. Розробка технології виготовлення напорного диска ...38 3.4.1 Опис призначення та конструкції деталі. Аналіз технічних умов...38 3.4.2. Техніко-економічне обґрунтування вибору заготовки ...40 3.4.3. Вибір технологічних баз ...42 3.4.4. Вибір варіанту технологічного маршруту механічної обробки напорного диска ...43 3.4.5. Визначення припусків та міжопераційних розмірів, проектування заготовки ...45 3.4.6. Вибір різального і допоміжного інструменту, методів та засобів технічного контролю. ...49 3.4.7. Розрахунок режимів різання по операціях ...50 3.4.8. Технічне нормування розробленого технологічного процесу ...55 4. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці. ..57 4.1 Заходи з охорони праці ...57 4.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях ...60 Висновки ...64 Перелік посилань ...65uk_UA
dc.format.extent68-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectподрібненняuk_UA
dc.subjectремонтuk_UA
dc.subjectрозрахунокuk_UA
dc.subjectgrinding-
dc.subjectrepair-
dc.subjectcalculation-
dc.titleРозрахунок плавителя сиру марки ПС-40 та розроблення технічних заходів з ремонту вузла подрібненняuk_UA
dc.title.alternativeCalculation of a cheese melter for the brand PS-40 and development of technical measures for repairing the grinding unituk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Карпюк Т.О.., 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.referencesЄресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. посібник/ Єресько Г.О.,Шинкарик М.М.,Ворощук В.Я.-К.:ЦНЛ,2007.-337сuk_UA
dc.relation.referencesЗакалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв / Закалов О.В.,Закалов І.О.-Тернопіль:Видавництво ТДТУ, 2000.-406 с.uk_UA
dc.relation.referencesМирончук В.Г. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості; навчальний посібник / Мирончук В.Г., Орлов Р.О.,Українець А.І. та ін..-Вінниця: Нова книга, 2004.-288сuk_UA
dc.relation.referencesКовбашин В. І., Пік А. І. Інженерна графіка : навч. посіб. Тернопіль : Підруч. і посіб., 2023. 240 с.uk_UA
dc.relation.referencesВорощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжиніринг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.uk_UA
dc.relation.referencesШанайда В. В. Пакет MathCAD в інженерних розрахунках : навч. посіб. Тернопіль : ТДТУ, 2001. 163 с.uk_UA
dc.relation.referencesЧеревко О.І., Михайлов В.М., Бабкіна І.В. та ін. Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Лабораторний практикум. Навчальний посібник. — Харків: ХДУХТ, 2015. — 165 с.uk_UA
dc.relation.referencesЧеревко О.І., Михайлов В.М., Бабкіна І.В., Ляшенко Б. В, Шевченко А.О., Михайлова С.В. Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. Частина 3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв. Навчальний посібник. У 3-х частинах. — Харків: Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі, 2013. — 96 с.uk_UA
dc.relation.referencesМалежик І.Ф. Процеси та апарати харчових виробництв / І. Ф. Малежик. – К.: НУХТ, 2003. – 400 с.uk_UA
dc.relation.referencesПроцеси та апарати харчових виробництв /А.М. Поперечний , О.І. Черевко ,В.Б. Гаркуша, Н.В. Кирпиченко.– К.: ЦУЛ, 2007.– 304с.uk_UA
dc.relation.referencesМирончук В.Г. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості: підручник / В.Г. Мирончук. – Вінниця: Нова книга, 2007.– 648 c.uk_UA
dc.relation.referencesКіркач Н.Ф., Баласанян Р.А. Розрахунки і проектування деталей машини. - Харьків. Основа, 1991.- 275с.uk_UA
dc.relation.referencesПавлище В.Т. Основи конструювання та розрахунок деталей машин.– К.: Вища школа, 1993.– 556с.uk_UA
dc.relation.referencesГригурко I.O., Брендуля М.Ф., Доценко С.М. Технологія машинобудування (дипломне проектування) Навчальний посібник. — Львів: Новий світ-2000, 2011. — 770 с.uk_UA
dc.relation.referencesЮрчишин І.І. Технологія машинобудування. Посібник-довідник для виконання кваліфікаційних робіт. Навч. посібник. — І.І. Юрчишин, Я.М. Литвиняк, І.Є. Грицай, М.Л. Кукляк, Я.М. Кусий, В.В. Ступницький, В.А. Яцюк, А.М. Кук, Є.М. Махоркін, В.П. Свізінський. — Львів: Львівська політехніка, 2009. — 528 с.uk_UA
dc.relation.referencesОдарченко М.С., Одарченко А.М., Степанов В.І., Черненко Я.М. Основи охорона праці. Харків: Стиль-Издат, 2017. — 334 с.uk_UA
dc.relation.referencesБерезуцький В.В., Васьковець Л.А., Вершиніна Н.П. та ін. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. — За ред. проф. В.В. Березуцького. — Х.: Факт, 2005. — 384 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — Галузеве машинобудування (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпюк КРБ.pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора