Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46057
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorПік, Володимир Андрійович-
dc.contributor.authorPik, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-07-11T05:57:46Z-
dc.date.available2024-07-11T05:57:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationПік В. А. Проєкт реконструкції пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль з виробництва житніх виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46057-
dc.description.abstractРобота бакалавра має назву «Проєкт реконструкції пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль з виробництва житніх виробів» Метою роботи є розширення асортименту традиційних житніх виробів. Бакалаврський проєкт складається із вступу, трьох розділів, які містять підрозділи і перелік літературних джерел. У кожному розділі представлена велика кількість інформації, включаючи таблиці, формули та докладні пояснення. Розділ перший має назву «Техніко-економічне обґрунтування проєкту» та описує основні складові такі як характеристика сировинної зони, історія підприємства. Друга частина – технологічна опису обраного асортименту, таких як, хліба «Губернський» та хліб «Апетит», В розділі обґрунтовано необхідність та доцільність реконструкції. Розрахунки технічного характеру охоплюють різні аспекти роботи цеху, включаючи продуктивність печі, фазові рецептури, вихід продукції, виробничі рецептури, склади, обладнання для виготовлення продукції, складські приміщення для готової продукції. Крім того, важливим компонентом є технічний хімічний контроль виробництва. Третій розділ цього документа пропонує стислий огляд заходів з безпеки життя та охорони праці, які впроваджуються на підприємстві з суворим дотриманням чинного законодавства, що регулює охорону праці на робочому місці. До кваліфікаційної роботи додано 5 креслень: план приміщення виробничого цеху, поперечний та поздовжній розрізи цеху а також дві апаратурно-технологічні схеми.uk_UA
dc.description.abstractThe bachelor's work is entitled «Reconstruction project of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city for the production of rye products». The aim of the work is to expand the range of traditional rye products. The bachelor's project consists of an introduction, three sections that contain subsections and a list of literary sources. Each chapter provides a wealth of information, including tables, formulas, and detailed explanations. The first chapter is entitled "Technical and economic justification of the project" and describes the main components, such as the characteristics of the raw material zone, the history of the enterprise. The second part is a technological description of the selected assortment, such as "Gubernskyi" bread and "Apetit" bread. The necessity and expediency of reconstruction is justified in the section. Calculations of a technical nature cover various aspects of shop operations, including furnace performance, phase recipes, product output, production recipes, warehouses, equipment for manufacturing products, storage facilities for finished products. In addition, an important component is the technical chemical control of production. The third section of this document offers a brief overview of the life safety and occupational health and safety measures implemented in the enterprise in strict compliance with the current legislation governing occupational health and safety in the workplace. 5 drawings were added to the qualification work: a plan of the premises of the production workshop, transverse and longitudinal sections of the workshop, as well as two equipment and technological schemesuk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ 8 1.1 Техніко-економічна характеристика ПП «Моноліт» 8 1.2 Характеристика сировинної зони 10 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 11 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 11 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1 Обґрунтування заходів з реконструкції цеху 12 2.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічної схеми 12 2.2.1 Опис апаратурно-технологічних схем ліній з виробництва та зберігання продукції 12 2.2.2 Опис апаратурно-технологічних схем ліній з виробництва та зберігання продуктів 14 2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 16 2.4 Технологічні розрахунки 17 2.4.1 Вихідні дані 17 2.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печі 18 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 20 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 26 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 31 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 36 2.4.7 Розрахунок та вибір технологічного обладнання 39 2.5 Технологічний контроль виробництва 47 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 51 3.1 Вплив діяльності людини на довкілля 51 3.2 Правила техніки безпеки при експлуатації обладнання 53uk_UA
dc.format.extent60-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт, projectuk_UA
dc.subjectцех, shopuk_UA
dc.subjectобладнання, equipmentuk_UA
dc.subjectпіч, ovenuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткування, kneading equipmentuk_UA
dc.subjectжитні вироби, rye productsuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль з виробництва житніх виробівuk_UA
dc.title.alternativeReconstruction project of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city for the production of rye productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Пік В.А., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2005. 12 с. (Український науково-дослідний інститут олій та жирів).uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. URL: https://ua.izzi.digital/DOS/355567/358601.htmluk_UA
dc.relation.references14. URL: https://buklib.net/books/35203/uk_UA
dc.relation.references15. URL: https://pro-op.com.ua/article/862-plan-roboti-slujbi-z-ohoroni-pratsuk_UA
dc.relation.references16. URL: https://monolit.te.ua/uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — Харчові технології (бакалаври)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Пік оригінал.pdf751,78 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
Пік_Авторська довідка.pdf294 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools