Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46056
Cofnod metadata llawn
Maes DCGwerthIaith
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorДемченко, Максим Максимович-
dc.contributor.authorDemchenko, Maksym-
dc.date.accessioned2024-07-11T05:44:38Z-
dc.date.available2024-07-11T05:44:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationДемченко М. М. Проєкт цеху з виробництва булочних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46056-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної pоботи є “Проєкт цеху з виробництва булочних виробів”. Кваліфікаційна робoтa складається з 3 розділів. Загальний обсяг роботи - 75 сторінок. В розділі під номером 1 кваліфікаційної роботи приведено техніко-економічне обґрунтування проєкту. У другому розділі розглядається процес виробництва запланованого асортименту товарів, включаючи технологічні кроки, які необхідно виконати, щоб їх створити. Також наводяться конкретні вимоги до сировини та допоміжних матеріалів, які використовуються в цьому процесі. Крім того, у цьому розділі враховані розрахунки, пов'язані з технологічними аспектами створення запропонованого асортименту, такі як обладнання, необхідне для виробництва, і розміри приміщень для цього. Другий розділ присвячено питанням з охорони праці. В ньому подані основні принципи та вимоги щодо забезпечення безпеки на робочому місці. Окрема увага приділяється аспектам профілактики та управління ризиками, а також наведені інші ключові аспекти, необхідні для створення безпечного та здорового робочого середовища.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is " Project for a bakery specializing in the production of bread rolls". The qualification work consists of 3 sections. The total volume of work is 75 pages. The technical and economic justification of the project is given in section number 1 of the qualification work. The second chapter examines the production process of the planned product range, including the technological steps that must be taken to create them. Specific requirements for raw materials and auxiliary materials used in this process are also given. In addition, this section takes into account the calculations related to the technological aspects of the creation of the proposed assortment, such as the equipment required for production and the dimensions of the premises for this. The second section is devoted to labor protection issues. It presents the basic principles and requirements for ensuring safety at the workplace. Particular attention is paid to aspects of risk prevention and management, as well as other key aspects necessary to create a safe and healthy work environment.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ 8 2.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 15 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 15 2.2 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 17 2.3 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 24 2.4 Технологічні розрахунки 29 2.4.1 Розрахунок виходу хліба 34 2.4.2 Розрахунок виробничих рецептур 43 2.5 Розрахунок площ складських приміщень, допоміжних і пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 49 2.6 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 52 2.6.1 Розрахунок обладнання для оброблення напівфабрикатів 55 2.7 Технохімічний контроль виробництва 62 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 67 ВИСНОВКИ 74 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 75uk_UA
dc.format.extent75-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхлібобулочні вироби, bakery productsuk_UA
dc.subjectтехнологічний процес, technological processuk_UA
dc.subjectпоказники якості, quality indicatorsuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва булочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject for a bakery specializing in the production of bread rollsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Демченко М.М., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberВорощук, Віктор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberVoroshchuk, Victor-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 4583:2006. Хліб, хлібобулочні та борошняні кондитерські вироби. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 14 сторінок.uk_UA
dc.relation.references2. Зайцева Г.П., Горпинко Т.М. Технологія виготовлення кондитерських борошняних виробів. Київ: 1998. 656 сторінок.uk_UA
dc.relation.references3. Борошно пшеничне. Технічні умови: ДСТУ 46.004-99. Київ: Галузевий стандарт України, 1999. 12 сторінок.uk_UA
dc.relation.references4. Цукор білий кристалічний. Технічні умови: ДСТУ 4623:2006. Київ: Державний стандарт України, 2006. 12 сторінок.uk_UA
dc.relation.references5. Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови: ДСТУ 4335:2004. Київ: Галузевий стандарт України, 2004. 11 сторінок.uk_UA
dc.relation.references6. Вироби листкові. Загальні технічні умови ТУ У 15.8-01753776-032-2007. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 24 сторінок.uk_UA
dc.relation.references7. ДБН А2.2-3-2014 «Державні будівельні норми України. Склад та зміст проектної документації на будівництво».uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ Б А 2.4-7: 2009 «Система проектної документації для будівництва. Правила виконання архітектурно-виробничих креслень».uk_UA
dc.relation.references9. Пилипенко, В.І. Технологія хліба і хлібобулочних виробів. Київ: Видавництво НТУУ «КПІ», 2018. 456 сторінок.uk_UA
dc.relation.references10. Проектування підприємств галузі: Метод. рекомен. до вивч. дисципліни та викон. контрол. робіт для студ. напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форм навчання / Уклад. Є.Г. Бондаренко, В.М. Махинько, Т.А. Сильчук – НУХТ, 2012. – 37 сторінок.uk_UA
dc.relation.references11. Дробот В.І. Довідник інженера – технолога хлібопекарського виробництва. Урожай, 1990. 239 с.uk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010.440 с.uk_UA
dc.relation.references13. Сидоренко, О.В. Дослідження процесу дозрівання тіста при виробництві хліба / О.В. Сидоренко // Хлібопекарська наука і практика. — 2020. — № 3. — С. 23-29.uk_UA
dc.relation.references14. Маркетингові дослідження в галузі хлібопекарсько-кондитерської промисловості / С.В. Шевченко, О.П. Козлов, Л.М. Гриценко // Економіка та управління підприємствами машинобудування. — 2017. — № 4 (73). — С. 134-141.uk_UA
dc.relation.references15. Технологія виробництва хліба та хлібобулочних виробів: навч. посіб. / П.С. Сидоренко, І.О. Коваленко, М.Г. Петренко. — Київ: КНТЕУ, 2015. — 288 сторінок.uk_UA
dc.relation.references16. Розвиток сучасних технологій виробництва хліба та хлібобулочних виробів / В.С. Сидоров, О.Г. Ковальчук, І.С. Петренко // Хлібопекарська наука і технологія. — 2018. — № 3. — С. 33-38.uk_UA
dc.relation.references17. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references18. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів: навч. посіб. / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, О. А. Білик та ін.; за ред.uk_UA
dc.relation.references19. Скакунов М.М. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці. Одеса, 2017. 437с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ymddengys yng Nghasgliadau:181 — Харчові технології (бакалаври)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
КР_ Демченко.pdf1,35 MBAdobe PDFGweld/Agor
Авторська довідка_Демченко.pdf401,6 kBAdobe PDFGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol