Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45906
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКриськова, Лариса Петрівна-
dc.contributor.advisorKryskova, Larysa-
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.advisorPokotylo, Oleg-
dc.contributor.authorВойтович, Катерина Іванівна-
dc.contributor.authorVoytovych, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-07-08T09:35:12Z-
dc.date.available2024-07-08T09:35:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationВойтович К.І. Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Черепаняк Ю.М., смт. Микулинці, Тернопільський район, Тернопільська область для розширення асортименту пшеничних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45906-
dc.description.abstractВідповідно до поставленого завдання передбачається виробництво хліба «Домашній львівський» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,9кг, та хліба «Святковий з посипкою» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 1,0кг. У першому розділі подано аналіз техніко-економічних аспектів проекту. У другому розділі роботи розглянуто технічний аспект, який включає в себе перспективи подальшого розвитку підприємства, а також проаналізовано вибір, показ та пояснення технічних рішень. Проведені необхідні технічні розрахунки для оцінки продуктивності печі, включаючи визначення потужності технологічної лінії, етапів виробництва, складу рецептури, вихід продукції, технічні параметри, витрати сировини та необхідність місць для зберігання. Крім того, у цьому розділі наведено схему маршруту технічного обладнання підприємства. Третій розділ роботи присвячений показу основних заходів з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Кваліфікаційна робота бакалавра містить також п'ять аркушів креслень, на які зображують: схеми апаратурно-технологічного виробництва продуктів, план цеху, поздовжні та поперечні перерізи цеху в осях. Список використаної літератури подано у кінці роботи.uk_UA
dc.description.abstractAccording to the task, the production of "Domashnyi Lvivskyi" bread from high-grade wheat flour, weighing 0.9 kg, and "Sviatkovy with sprinkles" bread from high-grade wheat flour, weighing 1.0 kg, is expected. The first section provides an analysis of the technical and economic aspects of the project. In the second section of the work, the technical aspect is considered, which includes the prospects for the further development of the enterprise, as well as the selection, display and explanation of technical solutions are analyzed. The necessary technical calculations were carried out to evaluate the performance of the furnace, including the determination of the capacity of the technological line, production stages, composition of the recipe, product output, technical parameters, consumption of raw materials and the need for storage space. In addition, this section provides a diagram of the route of the enterprise's technical equipment. The third section of the work is devoted to showing the main measures for labor protection and life safety. The bachelor's qualification work also contains five sheets of drawings on which the following are depicted: schemes of equipment and technological production of products, a plan of the shop, longitudinal and cross-sections of the shop in the axes. The list of used literature is given at the end of the work.The list of used literature is given at the end of the work.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 6 1.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 8 1.1 Техніко-економічна характеристика підприємства 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 11 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 13 2.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 14 2.1 Обґрунтування вибору технологічної схеми 14 2.1.1 Хліб «Домашній львівський» 14 2.1.2 Хліб «Святковий з посипкою» 14 2.1.3 Технологічні схеми приготування виробів 16 2.1.4 Опис технологічних схем 18 2.1.5 Характеристика сировини 19 2.2 Технологічні розрахунки 22 2.2.1 Розрахунок продуктивності печі 24 2.2.2 Розрахунок пофазних рецептур 26 2.2.3 Розрахунок виходу виробів 32 2.2.4 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 39 2.2.5 Розрахунок витрат сировини і площ для зберігання 45 2.2.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 49 2.3 Технохімічний контроль 57 3.Безпека життєдіяльності, основи охорони праці .62 Висновок 68 Список використаної літератури 69uk_UA
dc.format.extent69-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхліб «Домашній львівський», "Homemade Lviv bread"uk_UA
dc.subjectхліб «Святковий з посипкою», "Holiday bread with sprinkles"uk_UA
dc.subjectборошно пшеничне вищого сорту, high-grade wheat flouruk_UA
dc.subjectгуста опара, thick doughuk_UA
dc.subjectтунельна піч, tunnel ovenuk_UA
dc.subjectпекарня, bakeryuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Черепаняк Ю.М., смт. Микулинці, Тернопільський район, Тернопільська область для розширення асортименту пшеничних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical modernization of the bakery owned by individual entrepreneur Yu. M. Cherepanyak in the town of Mykulyntsi, Ternopil district, Ternopil region, aimed at expanding the assortment of wheat productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Курій М. Д., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references2. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references3. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references4. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови .uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови .uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови .uk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references11. ДСТУ 4556:2006 Молоко cухе швидкорозчинне. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references12. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. Зміна № 2.uk_UA
dc.relation.references13. ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references14. Лісовенко О.Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв. / О.Т. Лісовенко – Київ: Наукова думка, 2000. – 282 с.uk_UA
dc.relation.references15. СанПіН 2.1.4.1074-01 "Питна вода. Гігієнічні вимоги до якості води централізованих систем питного водопостачання. Контроль якості".uk_UA
dc.relation.references16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Войтович_КР.pdf839,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Войтович_Авторська_довідка.pdf205,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора