Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45749
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna-
dc.contributor.authorКурій, Марія Дем’янівна-
dc.contributor.authorKuriy, Mariya Demyanivna-
dc.date.accessioned2024-07-03T09:52:15Z-
dc.date.available2024-07-03T09:52:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationКурій М. Д. Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів при ПП «Вершкова долина», м. Чортків, Тернопільської області. : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Г. В. Карпик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45749-
dc.description.abstractПроєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів при ПП «Вершкова долина», місто Чортків, Тернопільська область. До кваліфікаційної роботи входить: вступ, три розділи, до яких входять підрозділи та список літератури. Обсяг роботи складається з 69 сторінок, в - яких міститься 19 таблиць та використано 64 формул. В першому розділі мітиться – техніко-економічне обґрунтування. В розділі другому міститься технологічна частина. Технологічна схема та технологічні розрахунки для хліба пшеничного з оббивного борошна та булочки « Росинки». В третьому опис безпеки життєдіяльності, основи охорони праці. У кваліфікаційній роботі додається 5 листів креслення: план цеху, поздовжній та поперечний розріз цеху та апаратурно-технологічні схеми виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe project of the workshop for the production of bakery products at the Vershkova dolina PE, Chortkiv city, Ternopil region. The qualification work includes: an introduction, three sections, which include subsections and a list of references. The volume of the work consists of 69 pages, which contain 19 tables and use 64 formulas. In the first section, there is a technical and economic justification. The second section contains the technological part. Technological scheme and technological calculations for wheat bread made from upholstery flour and Rosinka bun. In the third, a description of life safety, the basics of labor protection. The qualification work includes 5 sheets of drawings: a plan of the workshop, a longitudinal and transverse section of the workshop, and an equipment and technological scheme of production.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 7 1.1. Характеристика місця розташування підприємства 7 1.2. Характеристика сировинної зони 9 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 9 1.4. Характеристика каналів реалізації 10 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 11 2.1. Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 11 2.1.1. Вибір технологічних схем та обґрунтування 11 2.1.2. Опис технологічних схем виробництва 12 2.1.3. Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 15 2.2. Технологічні розрахунки 18 2.2.1. Вихідні дані 18 2.2.2. Підбір та розрахунок продуктивності печей 19 2.2.3. Розрахунок пофазних рецептур 22 2.2.4. Розрахунок виходу виробів 28 2.2.5. Розрахунок виробничих рецептур та вибір технологічних параметрів 34 2.2.6. Розрахунок витрат і запасів сировини 38 2.2.7. Розрахунок площ для зберігання сировини 41 2.2.8. Розрахунок та вибір технологічного обладнання 42 2.2.9. Специфікація технологічного обладнання 57 2.3. Технохімічний контроль виробництва 58 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 62 3.1. Долікарська медична допомога при кровотечі 62 3.2. Проведення інструктажів з охорони праці 63 Висновок 67 Список використаної літератури 69uk_UA
dc.format.extent69-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхліб пшеничний з оббивного борошнаuk_UA
dc.subjectwheat bread from upholstery flouruk_UA
dc.subjectбулочка «Росинка»uk_UA
dc.subjectRosinka bunuk_UA
dc.subjectрідка опараuk_UA
dc.subjectliquid foamuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів при ПП «Вершкова долина», м. Чортків, Тернопільської області.uk_UA
dc.title.alternativeProject for a workshop specializing in the production of bakery products at the sole proprietorship "Vershkova Dolyna" in Chortkiv city, Ternopil regionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Курій М. Д., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Natalia-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4583:2006 Борошно пшеничне оббивне. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі пресовані хлібопекарські. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4273:2003 Сухе молоко знежирене.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4623:2006. Цукор білий.uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 7525:2014 Вода питна. Вимоги до методів контролювання якості.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підручник для студентів вищих навчальних закладів. К.:Логос, 2002, 364с.uk_UA
dc.relation.references11. Дробот В.І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві:Навчально-методичний посібник. – К.: Кондор, -2010, -440 с.uk_UA
dc.relation.references12. Дробот В.І. Довідник інженера-технолога хлібопекарського виробництва. К.:Урожай, -1990,- 278с.uk_UA
dc.relation.references13. Дробот В.І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних виробів. –К.: Кондор, -2015,-958 с.uk_UA
dc.relation.references14. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М. Лисюк. Суми: Університетська книга, -2009. -464 с.uk_UA
dc.relation.references15. Лісовенко О.Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макароних виробництві. / О.Т. Лісовенко – Київ: Наукова думка, -2000.-282 с.uk_UA
dc.relation.references16. Юрчак, В.Г., Карпик Г.В., Гордієнко Я. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Одеса: ОНАХТ, 2012. Вип. 42. Т. 1. С. 242-247.uk_UA
dc.relation.references17. Юрчак В. Г., Карпик Г. В., Голівкова Т. П. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна: Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2012. С.123-128.uk_UA
dc.relation.references18. Карпик Г., Марко Д. Хліб з цільного борошна - продукт здорового харчування. Матеріали тез доповідей I Міжнародної науково технічної конференції Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти, Тернопіль : ТНТУ, 2021. С. 34.uk_UA
dc.relation.references19. Карпик Г.В., Юрчак В.Г., Шелест Н.О. Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів. Зберігання та переробка зерна. Дніпропетровьск, № 8. 2013, С. 48-50.uk_UA
dc.relation.references20. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / О.М. Крупа та ін. Тернопіль : ТНТУ, 2023. 34 с.uk_UA
dc.relation.references21. https://www.oblses.ck.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2710:dolikarska-dopomoha-pry-krovotechakh&catid=41:2013-05-13-02-14-47&Itemid=57uk_UA
dc.relation.references22. https://oppb.com.ua/news/vydy-ta-poryadok-provedennya-instruktazhiv-z-ohorony-praciuk_UA
dc.identifier.citationenKuriy Mariya Project for a workshop specializing in the production of bakery products at the sole proprietorship "Vershkova Dolyna" in Chortkiv city, Ternopil region : work for obtaining a bachelor's degree: special. 181 - food technology / science. driver G. V. Karpyk. Ternopil: Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyu, 2024. 69 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кваліфікаційна робота Курій.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка Курій..pdf698,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора