Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45741
Cofnod metadata llawn
Maes DCGwerthIaith
dc.contributor.advisorАндрушків, Богдан Миколайович-
dc.contributor.advisorAndrushkiv, Bohdan-
dc.contributor.authorВолошин, Мар’яна Ігорівна-
dc.contributor.authorVoloshyn, Maryana-
dc.date.accessioned2024-07-03T08:57:52Z-
dc.date.available2024-07-03T08:57:52Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.date.submitted2024-06-
dc.identifier.citationВолошин М.І. Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за европейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn") : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 — готельно-ресторанна справа / наук. кер. Б. М. Андрушків. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45741-
dc.description.abstractВолошин М. І. “Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за еропейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn”. Кваліфікаційна робота бакалавра (87 стор., 7 табл., 11 рис., 38 літ. джерел) за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2024. Дана кваліфікаційна робота бакалавра пов’язана з вдосконаленням готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами. У розрізі обраної теми було розглянуто теоретичні аспекти вивчення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами; зроблено аналіз готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn”; рекомендовано Напрями вдосконалення готельного господарства готелю “Hudson House River Inn” за європейськими стандартами. Практичне значення отриманих результатів. У процесі дослідження представлено пропозиції застосовувати сучасну комунікаційну політику у діяльності готельного закладу та втілювати у практику методику формування системи додаткового туристського обслуговування для готелю “Hudson House River Inn”.uk_UA
dc.description.abstractVoloshyn M. I. “Some directions of hotel business improvement under war time conditions according to European standards (hotel “Hudson House River Inn” as a case study)”. Bachelor’s qualification work (87 pages, 7 tables, 11 figures, 38 literary sources) in specialty 241 “Hotel and restaurant business”. – Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2024. This bachelor’s qualification work is related to the improvement of the hotel industry during the war period according to European standards. In terms of the selected topic, the theoretical aspects of the study of hotel management during the war period according to European standards were considered; an analysis of the hotel industry during the war period according to European standards was made using the example of the Hudson House River Inn hotel; recommended Directions for improving the hotel economy of the “Hudson House River Inn” according to European standards. The practical significance of the obtained results. In the process of the research, proposals are presented to apply a modern communication policy in the operation of the hotel and to put into practice the methodology of forming a system of additional tourist services for the hotel “Hudson House River Inn”.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗМІСТ Вступ…5 1. Теоретичні аспекти вивчення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами…9 1.1. Сучасний стан формування та розвитку світової індустрії гостинності...9 1.2. Міжнародні готельні заклади в умовах сучасних викликів…18 2. Аналіз готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn”…28 2.1. Дослідження вітчизняного ринку готельних послуг…28 2.2. Характеристика готельного господарства готелю “Hudson House River Inn”…37 3. Напрями вдосконалення готельного господарства готелю “Hudson House River Inn” за європейськими стандартами…49 3.1. Використання сучасної комунікаційної політики у діяльності готельного закладу…49 3.2. Методика формування системи додаткового туристського обслуговування для готелю “Hudson House River Inn”...54 4. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці…67 4.1. Вплив електричного обладнання готельного господарства на безпеку життєдіяльності працівників…67 4.2. Організація охорони праці у готелі “Hudson House River Inn”…70 Висновки…76 Бібліографія…80uk_UA
dc.format.extent1-87-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectсфера сервісуuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectклієнтuk_UA
dc.subjectгістьuk_UA
dc.subjectгостюючийuk_UA
dc.subjectжительuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectзасіб тимчасового перебуванняuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectресторанний закладuk_UA
dc.subjectресторанна діяльністьuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectзаклад громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectservice areauk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjecthospitality areauk_UA
dc.subjectclientuk_UA
dc.subjectguestuk_UA
dc.subjectguestuk_UA
dc.subjectresidentuk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjecthotel managementuk_UA
dc.subjectmeans of temporary stayuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentuk_UA
dc.subjectrestaurant activityuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectcatering establishmentuk_UA
dc.subjecthotel- restaurant businessuk_UA
dc.titleНапрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Innuk_UA
dc.title.alternativeSome directions of hotel business improvement under war time conditions according to European standards (hotel “Hudson House River Inn” as a case study)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Волошин М.І., 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc640.4-028.42uk_UA
dc.relation.references1. Балашова Р. І. Розвиток туристичного підприємства: теорія та практика: монографія; Дон. ін-т туристичного бізнесу Донецьк: Вебер, 2013. 343 с.uk_UA
dc.relation.references2. Бойко М. Г., Гопкало Л. M. Організація готельного господарства: підручн. К.: Київ, нац. торг.-екон. ун-т, 2006. 448 с.uk_UA
dc.relation.references3. Борисова Т.М. Комплексний Інтернет-маркетинг: навч. посібник. Тернопіль: ЗУНУ, 2022. 360 с.uk_UA
dc.relation.references4. Внесок індустрії гостинності в Європейське економічне суспільство: веб-сайт. URL: https://www.hotrec.eu/facts-figures-2/ (дата звернення: 11.03.2024).uk_UA
dc.relation.references5. Галасюк К.А. Готельні ланцюги в сучасній індустрії гостинності. Науковий вісник ОНЕУ, 2012. №21 (173). С.127-135.uk_UA
dc.relation.references6. Головко О. Організація готельного господарства: навч. посіб.; М-во освіти і науки України, Мукачівський державний університет. К.: Кондор, 2011. 408 с.uk_UA
dc.relation.references7. Готельний робот: веб-сайт. URL: https://hr portal.ua/article/sobesednikbez-emociy-kak-podgotovitsya-k-intervyu-s-hr-robotom (дата звернення: 10.06.2023)uk_UA
dc.relation.references8. Готельно-ресторанний бізнес, Reikartz Hotel Group: веб-сайт. URL: https://www.work.ua/jobs/by-company/114235/ (дата звернення: 11.04.2024)uk_UA
dc.relation.references9. Давидова О. Особливості застосування інновацій у розвиток туристичної галузі України. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Економіка, 2015. № 7 (172). C. 65–69.uk_UA
dc.relation.references10. Жарко В. Є., Панченко К. Г., Іваник Н. М., Островська Г. Й. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності // VIII Всеукраїнська науково практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М. Г.Чумаченка: “Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування”. 28 березня 2019 р. Тернопіль: ТНТУ. С. 30-31. URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28209?locale=ja.uk_UA
dc.relation.references11. Журавльова С. М. Стратегія інноваційної діяльності на підприємствах готельного господарства : веб-сайт. URL: https://infotour.in.ua/zhuravljova.htmuk_UA
dc.relation.references12. Заячковська Г. А. Маркетинг міжнародних туристичних послуг: монографія. Тернопіль: ВПЦ “Економічна думка ТНЕУ”, 2011. 394 с.uk_UA
dc.relation.references13. Зозульов О. В., Домашева О. А. Алгоритмізація процесу розробки стратегії виведення на ринок нового для підприємства товару. Маркетинг і реклама. 2017. №5-6. С. 42-48.uk_UA
dc.relation.references14. Зозульов О. В. Життєвий цикл товару після його купівлі. Маркетинг і реклама. 2018. № 7-8. С. 52-56. 30. Єлець О. П., . Гармаш І. О. Трудові ресурси підприємства та підходи до їх оцінки. Економіка і суспільство. 2017. Вип. 9. С. 418-422.uk_UA
dc.relation.references15. Іванова Л.О., Семак Б.Б., Вовчанська О.М. Маркетинг послуг: навч. посіб. Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2018. 508 с.uk_UA
dc.relation.references16. Карта готелів мережі Reikartz: веб-сайт. URL: https://reikartz.com/uk/hotels/zhitomir/uk_UA
dc.relation.references17. Колядюк Р.І., Сосновський Д. О. Інвестиційний проєкт у loft технології стратегічного маркетингу як інструмент входження в зарубіжні ринки. Маркетинг і реклама. 2018. №4. С. 50-55.uk_UA
dc.relation.references18. Косій Т. М. Сучасний стан розвитку готельного господарства України // Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції “Індустрія гостинності в країнах Європи”. 4-6 грудня 2018 р. Сімферополь: ВіТроПринт, 2018. С.152-154.uk_UA
dc.relation.references19. Круль Г. Я. Основи готельної справи: навч. посіб. М-во освіти і науки України, Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. К.: Центр учбової літератури, 2011. 367 с.uk_UA
dc.relation.references20. Мальська М. П., Пандяк І. Р. Готельний бізнес: теорія та практика: підруч. М-во освіти і науки України, Львівський нац. ун-т ім. І. Франка. К.: Центр учбової літератури, 2012. 470 с.uk_UA
dc.relation.references21. Маначинська Ю.А. Готельне господарство України: проблеми та перспективи функціонування в сучасних умовах кризової економічної ситуації. Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. 2009. Вип. 2. С. 217–222.uk_UA
dc.relation.references22. Міні-готелі. Modulex: веб-сайт. URL: https://ukr.modulex.ua/bazoviprojekti/mini-goteli/ (дата звернення: 15.02.2024)uk_UA
dc.relation.references23. Мунін Г. Б., Роглєв Х. Й. Управління сучасним готельним комплексом: навч. посіб. К.: Ліра. К, 2005. 520 с.uk_UA
dc.relation.references24. Нечаюк Л. І., Телеш Н. О. Готельно-ресторанний бізнес. Менеджмент: навч. посіб. К.: Центр навч. л-ри, 2003. 348 с.uk_UA
dc.relation.references25. Осіпчук А. С., Сахненко А. М. Розвиток індустрії гостинності в сучасних умовах: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції, 15–16 червня 2023 р. м. Житомир: Поліський національний університет, 2023. С. 134- 136.uk_UA
dc.relation.references26. Рябоконь В. П. Адаптація системи мотивації праці до умов ринку. 2018 №5. С. 49.uk_UA
dc.relation.references27. Роглєв Х. Менеджмент готелю: економіко-організаційні аспекти: навч. посіб.; під ред. Георгій Мунін; Мукачівський державний університет. К.: Кондор, 2011. 442 с.uk_UA
dc.relation.references28. Семенов В. Ф., Бортник Л. В. Франчайзинг як метод організації і розвитку готельного бізнесу. Вісник соціально-економічних досліджень. 2016. Вип. 2 (1). С. 68-75.uk_UA
dc.relation.references29. УкрІнформ. Мультимедійна платформа іномовлення України. Кількість міжнародних туристичних подорожей – UNWTO, 2023: веб-сайт. URL: https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/2859960-torik-zafiksovano-15- milardaturisticnih-podorozejunwto.html#:~:text=Кількість%20міжнародних%20туристичних%20пр ибуттів%2 0у,поспіль%20роком%20з%20позитивною%20динамікою.uk_UA
dc.relation.references30. Федак В.І. Гостинність як технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування: тези допов. Міжн. наук.-практ. конф. “Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг”. 18 жовтня 2012 р., м. Харків. Ч. 1. С. 277–278.uk_UA
dc.relation.references31. Чернишова Т. М., Сахненко А. М. Як війна вплинула на готельні підприємства: матеріали збірника Міжнародного науково-практичного форуму “Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни” (м. Львів, 19-21 квітня 2023 р.) на базі кафедри туризму Національного університету “Львівська політехніка”, 2023. С. 323-326uk_UA
dc.relation.references32. Школа І. М. Менеджмент туристичної індустрії: навч. посібник / за ред. проф. І. М. Школи. Чернівці: Книги–ХХІ, 2005. 596 с.uk_UA
dc.relation.references33. Шостак Л. В., Болодан Є. О. Зарубіжний досвід управління персоналом. Приазовський економічний вісник. 2018. Вип. 3 (08). С. 95.uk_UA
dc.relation.references34. Лук’янова Л. Г., Мінич І. М., Дорошенко Т. Т. Уніфіковані технології готельних послуг: навч. посібник/ за ред. В. К. Федорченка. К.: Вища школа, 2001. 258 с.uk_UA
dc.relation.references35. Мунін Г. Б., Зимійов А. О., Самарцев Є. В., Гаца О. О., Максимець К. П., Роглєв Х. І. Управління сучасним готельним комплексом: навч. посіб. / За редакцією члена-кор. HAH України, д.е.н., професора С. І. Дорогунцова. К.: Ліра-К, 2005. 520 с.uk_UA
dc.relation.references36. Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Роглєв Х. Й., Руденко С. І. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу: навч. посіб. / під заг. ред. М.М. Поплавського і О.О. Гаца. К.Кондор, 2008. 460 с.uk_UA
dc.relation.references37. Особливості розвитку готельного та ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://econf.at.ua/publ/konferencija_2016_10_20_21/sekcija_ 5_ekonomichni_nauki/osoblivosti_rozvitku_gotelnogo_ta_restorannogo_gospodarstva_v_ukrajini/54-1-0-1247uk_UA
dc.relation.references38. Домінська О. Я., Батьковець Н. О. Сучасний стан та інноваційні процеси розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки. 2017. Вип. 52. С. 39- 41.uk_UA
dc.relation.references39. Особливості формування та реалізації туристичної політики держави: міжнародний, національний, регіональний досвід: монографія / кол. авт.; за ред. А. Ю. Парфіненка. Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2013. 280 с.uk_UA
dc.relation.references40. Пандяк І. Сучасний стан та проблеми розвитку бізнес-готелів в Україні // Вісник Львівського національного університету ім. Івана Франка. Сер.: Економічна. Львів: Вид. центр ЛНУ ім. Івана Франка. 2008. Вип. 24. C. 224-229.uk_UA
dc.relation.references41. Ремеслова О. Л. Готельне господарство як об’єкт дослідження в умовах ринкової економіки. URL: http://www.nbuv.gov.ua/portal/ soc_gum/Vdnuet/econ/2009/pdf.uk_UA
dc.relation.references42. Свида І. В. Регіональні механізми розвитку готельного бізнесу в умовах ринкової економіки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: спец. 08.00.05 “Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка”. Ужгород. 2008. 22 с.uk_UA
dc.relation.references43. Соколенко С. Проблеми і перспективи посилення конкурентоспроможності економіки України на основі кластерів // Економіст. 2008. № 10. С. 31-35.uk_UA
dc.relation.references44. Терещук О. С., Лисюк Т. В. Інновації у забезпеченні сталого розвитку готельних підприємств в Україні. Східна Європа: економіка, бізнес та управлінні. 2016. №2. URL:: http://easterneurope-ebm.in.ua/index.php/2-2016-ukruk_UA
dc.relation.references45. Терещук О. С., Лисюк Т. В., Клітюк Х. І. Ефективність інноваційних проектів готельно-ресторанних підприємств. Вісник ОНУ імені І. І.Мечнікова. Серія Економіка. 2017. Т. 22, Вип. 7 (60). 240 с.uk_UA
dc.relation.references46. Яворська О., Кравченко В., Сільченко О. Регіональний ринок туристичної сфери України в сучасних умовах соціалізації економіки. Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації: зб. тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А. 2015. С. 244-247.uk_UA
dc.relation.references47. Яворська О. Г. Специфіка функціонування інноваційної туристичної індустрії на регіональному рівні. Регіональна політика: історія, політико правові засади, архітектура, урбаністика: Мат. міжнар. наук.-практ. конф. Київ, 2017. Ч. ІІ. С. 291-296.uk_UA
dc.relation.references48. Язіна В.А. Теоретичні та методичні засади управління готельно ресторанним господарством України в умовах глобалізації економіки. Управління соціально-економічним розвитком держави, регіону, підприємства: матеріали ІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції (01 листопада – 01 грудня 2014 року). Полтава: видавець ФОП Мирон І. А., 2014. С. 60–62.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ymddengys yng Nghasgliadau:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
dyplom_ Voloshyn M_I_2024.pdf937,03 kBAdobe PDFGweld/Agor
Авторська довідка_Волошин.docx18,94 kBMicrosoft Word XMLGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol