Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45735
Teitl: Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»)
Teitlau Eraill: «Innovative directions of a catering company activity (hotel and restaurant complex “Kamelot” as a case study»
Awduron: Даниленко, Оксана Миколаївна
Danylenko, Oksana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Даниленко О. М. Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»): робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 — готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. П. Вовк. Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 73 с.
Dyddiad Cyhoeddi: Jun-2024
Submitted date: Jun-2024
Date of entry: 3-Jul-2024
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Вовк, Ірина Петрівна
Vovk, Iryna
UDC: 57.1:640.4
Allweddeiriau: оцінка стану підприємства
підприємство
ресторанне господарство
споживчий попит
стимулювання споживчого попиту
чинники впливу
фінансово-економічні показники
якість обслуговування
assessment of the state of the enterprise
enterprise
restaurant business
consumer demand
stimulation of consumer demand
influencing factors
financial and economic indicators
quality of service
Page range: 1-73
Crynodeb: Даниленко О. М. Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»). Кваліфікаційна робота бакалавра (73 с., 21 рис., 9 табл., 26 літ. джерел) за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2024. Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена стимулюванню споживчого попиту на підприємствах готельного господарства. У розділах даної кваліфікаційної роботи було досліджено проблеми у галузі готельної сфери та сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу, подано характеристику організації обслуговування в закладах громадського харчування та проаналізовано напрями дослідження стану якості обслуговування та перспектив їхнього розвитку на підприємств сфери послуг. Практична значимість роботи. Результати проведеного дослідження створюють основу для подальших досліджень й практичного вирішення проблем дослідження стану та перспектив функціонування підприємства готельно-ресторанного господарства.
Danylenko O.M. Innovative directions of a catering company activity (hotel and restaurant complex “Kamelot” as a case study/ Qualification work of a bachelor (73 p., 21 fig., 9 tab., 26 lit. sources). – Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2024. The bachelor's qualification work is devoted to the stimulation of consumer demand at hotel enterprises.In the sections of this qualification work, problems in the hotel industry and modern trends in the development of the hotel business were investigated, the characteristics of the organization of service in public catering establishments were presented, and the directions of research into the quality of service and the prospects for their development at enterprises in the service sector were analyzed. The practical significance of the work. The results of the conducted research create a basis for further research and practical solutions to the problems of researching the state and prospects of the operation of the hotel and restaurant business.
Content: Зміст Вступ.... 7 Розділ 1. Теоретичні основи інноваційної діяльноті реторану… 9 1.1 Концепція інструментів соціальних мереж…9 1.2 Ключові поняття корпоративної комунікації в соціальних мережах 13 1.3 Дослідження соціальних медіа в ресторанній індустрії…16 Висновки до розділу 1 21 Розділ 2. Практичні аспекти діяльності ресторанну «Камелот»...21 2.1 Загальна характеристика досліджуваного підприємства… 21 2.2 Аналізування фінансово-економічних показників ресторану «Камелот»…23 2.3 Вимірювання інструментів соціальних медіа… 30 Висновки до розділу 2… 34 Розділ 3. Інноваційні напрями розвитку ресторану «Камелот» з використанням інструментів соціального маркетингу...35 3.1 Опрацювання результатів опитування експертів…35 3.2 Інноваційні напрями використання інструментів соціальних мереж в ресторані «Камелот»…52 Висновки до розділу 3…61 Розділ 4 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці … 62 4.1 Організація цивільного захисту об’єктів бізнесу… 62 4.2 Контроль за станом охорони праці на підприємстві…64 Висновки до розділу 4… 66 Висновки... 67 Список використаних джерел... 69 Додатки.... 71
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45735
Copyright owner: © Даниленко О.М., 2024
References (Ukraine): 1. Андрушків Б. М., Островська, Г. Й. Особливості розвитку готельно ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посібник / за наук ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра екон. наук, проф.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Академія соціального управління. Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. 255 с. URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28616 (дата звернення: 26.02.2021).
2. Андрушків Б. М., Мельник Л. М., Малюта Л. Я. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства : навч. посіб. Тернопіль : ТНТУ, 2010. 238 с.
3. Байлик С. І., Писаревський І. М. Організація готельного господарства : підруч. Харків: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2015. 329 с.
4. Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник. Київ : НУХТ, 2018. 360 с.
5. Біляк Т.О., Бірюченко С.Ю., Бужимська К.О., Н.В. Валінкевич. Основи підприємництва: Підручник. Житомир : ЖДТУ, 2019. 493 с.
6. Бойко М. Г., Гопкало Л. М. Організація готельного господарства : підруч. Київ, 2015. 516 с.
7. Брич В. Я., Банєва І.О., Барна М. Ю., Божук Т. І. Організація готельно ресторанної справи : навч. посіб.: [для закладів вищої освіти] / За заг. ред. д.е.н., проф. В. Я. Брича. Київ : Видавництво Ліра-К, 2020. 484 с.
8. Владимир О. М. Фінансування підприємницької діяльності. Економіка і бізнес : підручник / за ред. Л. Г. Мельника, О.І. Карінцевої. Суми: Уніерситетьська книга, 2021. 316 с.
9. Владимир О., Малюта Л., Рудан. В. Інтеграція дизайну в готельно ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307
10. Вишньоський О.А., Вовк І. П. Планування цифрового маркетингу для підприємств організації харчування // Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства. ІV Міжнародної науково практичної конференції учених та студентів (м. Тернопіль, 7 – 8 грудня 2023 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 217с. С. 162-163.
11. Дейниченко Г. В., Афукова Н. О., Постнов Г. М. Устаткування підприємств харчування : практикум : навч. посібник. Ч. 2 : Теплове устаткування; Харківський державний університет харчівання та торгівлі. Київ : Інкос, 2016. 384 с.
12. Доценко В. Ф., Губеня В. О. Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник ; Національний університет харчових технологій. – Київ : Кондор, 2016. 635 с.
13. Малюта Л. Я. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства : навчальний посібник. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2016. 232 с.
14. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : кол. монографія / за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. Н. Л. Савицької; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. 174 с.
15. Островська Г. Й., Шерстюк Р. П., Малюта Л. Я., Паляниця В. А. Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знаннях. Economic Herald of the Donbas. 2023. № 2 (72). С. 62–72. URL : https://doi.org/10.12958/1817-3772-2023-2(72)-62-72
16. Ряшко Г. М., Новічкова Т. П. Проектування комплексних підприємств харчування при готелі : навч. посібник; Одеська національна академія харчових технологій. 2-ге вид., випр. і допов. Одеса : Чорномор’я, 2018. 298 с.
17. Сирохман О. І. Гирка, М.-М. В. Калимон, І. В. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник; Центральна спілка споживчихтовариств України, Львівський торговельно-економічний університет. Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. 394 с.
18. Скопень М. М., Сукач М. К. Основи інформаційних систем і технологій (Готельно-ресторанний та туристичний бізнес) : підручник. 2-ге вид. (випр. та допов.). Київ : ЦП Компринт, 2020. 504 с.
19. Скопень М. М., Сукач М. К., Будя О. П. Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : підручник. Київ : Ліра-К, 2017. 764 с.
20. Сороківська М. В., Андрейків Т. Я. Фінанси підприємств : навч. посібник ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. 287 с.
21. Шалимінов О. В. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства. Київ : Арій, 2016. 992 с.
22. Яцун Л. М., Новікова О. В., Льовшина Л. Д. Менеджмент ресторанного господарства : навч. посібник ; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків : Світ книги, 2015. 486 с.
23. http:// https://world-tourism.org/ – офіційний сайт порталу World Tourism
24. http://www.bank.gov.ua – офіційний сайт Національного банку України
25. http://www.kmu.gov.ua – офіційний сайт Урядового порталу
26. http://www.lib.com.ua – офіційний сайт Електронної бібліотеки.
Content type: Bachelor Thesis
Ymddengys yng Nghasgliadau:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
dyplom_ Danylenko O_M_2024.pdf1,27 MBAdobe PDFGweld/Agor
Авторська довідка_Даниленко.docx21,05 kBMicrosoft Word XMLGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol