Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45728
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna Viktorivna-
dc.contributor.authorСолодков, Ілля Ігорович-
dc.contributor.authorSolodkov, Illya Ihorovych-
dc.date.accessioned2024-07-02T19:09:17Z-
dc.date.available2024-07-02T19:09:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationСолодков І.І. Проєкт модернізації технологічних ліній у цеху з виробництва масових сортів хліба на приватному підприємстві в м. Тернопіль : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Г. В. Карпик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45728-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі проведено аналіз існуючого обладнання на підприємстві та запропоновано встановлення більш продуктивного. Замінено тупикові печі новими тунельного типу. Встановлено нові, потужніші тістомісильні машини. Здійснено розрахунок пофазної та виробничої рецептури, розраховано та підібрано технологічне обладнання. Наведено схему технохімічного контролю виробництва.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work, an analysis of the existing equipment at the enterprise was carried out and installation of a more productive one was proposed. Dead-end furnaces were replaced with new tunnel-type furnaces. New, more powerful dough mixers have been installed. The calculation of the phase-by-phase and production recipe was carried out, the technological equipment was calculated and selected. The scheme of technochemical control of production is presented.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 6 1 ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЄКТНИХ РІШЕНЬ 7 1.1 Загальна характеристика підприємства. Обґрунтування заходів з модернізації 7 1.2 Характеристика сировини, що використовуються для виробництва хліба «Громадянський» і хліба ситного з крупчатки 9 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1 Обґрунтування вибору технологічних схем 12 2.2 Опис технологічних схем виробництва хліба 13 2.3 Технологічні розрахунки 19 2.3.1 Підбір та розрахунок печей 19 2.3.2 Розрахунок пофазних рецептур 21 2.3.3 Розрахунок виходу виробів 26 2.3.4 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 29 2.3.5 Розрахунок витрат і запасів сировини 33 2.3.6 Розрахунок площ складських приміщень 35 2.3.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 36 2.3.8 Технохімічний контроль виробництва 49 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 52 Висновки 59 Список використаних джерел 60 Додатки 63uk_UA
dc.format.extent64-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхліб, breaduk_UA
dc.subjectтістомісильні машини, dough kneading machinesuk_UA
dc.subjectпечі, ovensuk_UA
dc.subjectмодернізація, modernizationuk_UA
dc.titleПроєкт модернізації технологічних ліній у цеху з виробництва масових сортів хліба на приватному підприємстві в м. Тернопільuk_UA
dc.title.alternativeProject for the modernization of technological lines in the workshop for the production of mass varieties of bread at a private enterprise in Ternopil cityuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Солодков І.І., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Natalia Mykolaivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. URL:https://monolit.te.ua/bread/uk_UA
dc.relation.references2. Adhesion effect on environment process injection / Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnuy, Halyna Karpyk, Mykhail Kravchenko, Volodymyr, Hidzhelitskyi // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 429-437.uk_UA
dc.relation.references3. Karpyk et al. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 2021, Vol. 23, № 96. P. 3-7.uk_UA
dc.relation.references4. Г.В. Карпик та ін. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. / Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022.uk_UA
dc.relation.references5. Ihor Stadnyk et al. Effect of сoncentration of coconut oil with demineralised whey powder on the properties of bean pastes. Animal Science and Food Technology Vol. 13, No. 3, 2022, P. 43-52.uk_UA
dc.relation.references6. Karpyk H., Sventa N. Stabilization of consumer characteristics of bread made from wheat flour with reduced baking properties. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 2024, Р. 41-47. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f10107uk_UA
dc.relation.references7. URL:https://www.kumkaya.ua/obladnannya-dlya-vipichki/tunelni-pechiuk_UA
dc.relation.references8. Фізичні властивості борошна. Головне управління держпродспоживслужби. URL: https://dpsscn.gov.ua/fitosanitariia-kontrol-u-sferi-nasinnytstva-ta-rozsadnytstva/aktualna-informatsiia/2761/fizychni-vlastyvosti-boroshna-ta-krupy.htmluk_UA
dc.relation.references9. URL: https://centur.com.ua/torgove-i-restoranne-prof-oblad/mehanichne-obladnannia/tistomisy/t-stom-silna-mashina-mixer-avant-force-550-tal-yauk_UA
dc.relation.references10. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Київ : Руслана, 1998. 416 с.uk_UA
dc.relation.references11. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Технічні умови. Держспоживстандарт. України. Київ, 1999.12 с.uk_UA
dc.relation.references12. ДСТУ 2209-93 Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення понять, Дата початку дії: 01.07.1994, ДСТУ (Державний Стандарт України), Київський інститут хлібопродуктів.uk_UA
dc.relation.references13. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references14. ДСТУ 4623:2006. Цукор білий. Технічні умови. Київ: Національний стандарт України, 2006. 11 с.uk_UA
dc.relation.references15. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Київ: Держстандарт України, 1998. 16 с.uk_UA
dc.relation.references16. ДСТУ 4465:2005. Маргарин. Загальні технічні умови. Київ. Держспоживстандарт України, 2006. 20 с.uk_UA
dc.relation.references17. ДСТУ 4498:2005 Патока крохмальна. Технічні умови. 01.07.2006. Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості (УкрНДІЦП).uk_UA
dc.relation.references18. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. Київ : «Логос», 2002. 365 с.uk_UA
dc.relation.references19. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / В.І.Дробот та ін. Київ : Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references20. URL: https://www.kumkaya.ua/obladnannya-dlya-vipichki/tunelni-pechiuk_UA
dc.relation.references21. Самойчук К.О. та ін. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник. Київ : ПрофКнига, 2021. 372 с.uk_UA
dc.relation.references22. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / О.М. Крупа та ін. Тернопіль : ТНТУ, 2023. 34 с.uk_UA
dc.relation.references23. Законодавство України про охорону праці, т.1. Київ, 1995 р.uk_UA
dc.relation.references24. Джигирей В.С., Житецький В.Ц. Безпека життєдіяльності. - Львів, 2000.uk_UA
dc.relation.references25. Піскун І.П. Безпека життєдіяльності: Навч. посібник. Суми: вид. “Університетська книга”, 1999 р.uk_UA
dc.relation.references26. Миченко І.М. Забезпечення життєдіяльності людини в навколишньому середовищі. Кіровоград, 2002.uk_UA
dc.relation.references27. Хижняк М.І., Нагорна А.М. Здоров’я людини та екологія. - К., 2000.uk_UA
dc.relation.references28. В. Ц. Жидецький, В. С. Джигирей, О. В. Мельников. Основи охорони праці. Вид. 2-е, стериотипне. Львів: Афіша, 2000. 348 с.uk_UA
dc.identifier.citationenSolodkov Illya Project for the modernization of technological lines in the workshop for the production of mass varieties of bread at a private enterprise in Ternopil city : work for obtaining a bachelor's degree: special. 181 - food technology / science. driver G. V. Karpyk. Ternopil: Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyu, 2024. 64 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора