Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45707
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна-
dc.date.accessioned2024-07-01T19:01:55Z-
dc.date.available2024-07-01T19:01:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-04-
dc.identifier.citationНаукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: Ɂбірник праць за підсумками ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів (м. Київ, 18 квітня 2024 р. – 19 квітня 2024 р.). – К. : НУБіП України, 2024. – 470 с.uk_UA
dc.identifier.isbnISBN 978-617-8368-10-4-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45707-
dc.format.extent96-97-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкисломолочний напій, алое вераuk_UA
dc.titleРозроблення кисломолочного напою з алое вераuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holder©НУБіП України, 24uk_UA
dc.coverage.placenameК. : НУБіП України, 2024uk_UA
dc.subject.udc663/664(05)uk_UA
dc.subject.bbk36uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.citation.conferenceНаукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства:-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник праць 2024.pdf6,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.