Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45234
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВладимир, Ольга-
dc.contributor.authorКоваленко, Артем-
dc.date.accessioned2024-06-16T07:54:37Z-
dc.date.available2024-06-16T07:54:37Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationВладимир О., Коваленко А. Основні ризики, з якими стикаються організації бізнесу гостинності, подорожей і відпочинку. Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Переяслав, 22 лютого 2024 року. Переяслав, 2024. Вип.95. С.13-16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45234-
dc.description.abstractУ статті розглянуто основні види ризиків, з якими стикаються організації бізнесу гостинності, подорожей та відпочинку. Проведено оцінку та порівняння топ-10 поточних та стратегічних ризиків за сучасних умов діяльності. Наголошено на основних завданнях, пов’язаних із мінімізацією рівня ризиків задля збереження бізнесу гостинності та забезпечення умов для його процвітання.uk_UA
dc.format.extent13-16-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.urihttps://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=en&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:aEW5N-EHWIMCuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинності, ризики, пандемія, війна, стихійні лиха стратегія розвитку.uk_UA
dc.titleОсновні ризики, з якими стикаються організації бізнесу гостинності, подорожей і відпочинкуuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.rights.holderВладимир Ольга Михайлівна, 2024uk_UA
dc.rights.holderКоваленко Артем , 2024uk_UA
dc.coverage.placenameПереяславuk_UA
dc.subject.udc331;334;368uk_UA
dc.subject.bbk72(4Укр)63uk_UA
dc.relation.referencesTop Risks Facing Hospitality, Travel and Leisure Organizations. AON. URL: https://www.aon.com/en/insights/reports/global-risk-management-survey/top-risks-facing- hospitality-travel-and-leisure-organizations.uk_UA
dc.relation.referencesVladymyr О. Influence of the Ukrainian refugees on the development of hotel and restaurant business in the countries of Central and Eastern Europe. Collection of papers New Economy. Vol. 1, No. 1, 2023. PP. 64-74.uk_UA
dc.relation.referencesВладимир О. М. Основні тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 311-315.uk_UA
dc.relation.referencesВладимир О., Бажанова Н. Суспільні виклики та соціальна відповідальність бізнесу у час війни. Соціально-економічні проблеми і держава. 2022. Вип. 2 (27). С. 45-62.uk_UA
dc.relation.referencesВладимир О., Шерстюк Р. Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування. International Science Journal of Management, Economics & Finance. 2024. No 3 (1). С.47-61.uk_UA
dc.relation.referencesКоваленко А. С., Владимир О. М. Юридичні ризики, що супроводжують процес відкриття кафе чи ресторану та шляхи їх уникнення. Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку: Матеріали I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка, 26 травня 2023 року. Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. С. 57–58.uk_UA
dc.citation.conferenceВітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку.-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 95 (1).pdf700,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора