Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45082
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2024-06-06T18:42:07Z | - |
dc.date.available | 2024-06-06T18:42:07Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Завданнями даної дисципліни є: • висвітлення теоретико-методологічних та соціально-економічних аспектів сучасних проблем підприємств у конкурентному середовищі; • засвоєння студентами термінологічного апарату в сфері конкуренції; • проведення конкурентного аналізу; • визначення сутності, видів і факторів конкуренції, показників та концепцій управління якістю продукції | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45082 | - |
dc.description | Висвітлюються питання за такими темами: теоретико-методологічні основи конкуренції; конкурентоспроможність як характеристика фірми, що функціонує в умовах ринку; конкурентне середовище фірми; конкурентна перевага й конкурентні ходи; стратегії конкуренції підприємств; Методологічні підходи щодо розробки та оцінки ефективності стратегій конкурентоспроможності; основи управління якістю продукції; конкурентоспроможність товару; методики оцінки конкурентоспроможності продукції; реалізація програм підвищення конкурентоспроможності. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дисципліни є: формування комплексу теоретичних знань і практичних навичок щодо діагностики та управління конкурентоспроможністю на різних рівнях (товари та послуги, персонал, підприємство, галузь, регіон, країна), а також особливостей конкуренції на міжнародному ринку | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | В конспекті лекцій подається: зміст теоретичної частини навчальної дисципліни за темами, питання підсумкової атестації та рекомендована література. | uk_UA |
dc.format.extent | 118 с. | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | спеціальність 08.00.04 — „Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)“; | - |
dc.relation.uri | 1. Офіційний сайт урядового порталу Кабінету Міністрів України. www.kmu.gov.ua. 2. Офіційний сайт Національного банку України. www.bank.gov.ua. 3. Офіційний сайт Міністерства економіки України. www.me.gov.ua. 4. Офіційний сайт Міністерства фінансів України. www.minfin.gov.ua. 5. Офіційний сайт Державного комітету статистики. www.ukrstat.gov.ua | uk_UA |
dc.subject | конкуренція, конкурентоспроможність, якість продукції | uk_UA |
dc.title | Конспект лекцій з навчальної дисципліни Конкурентоспроможність підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» | uk_UA |
dc.type | Course of lectures | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Конкурентоспроможність підприємства: підручник / П. І. Юхименко, М. В. Вихор, Ю. С. Гринчук, Н. В. Коваль, Л. П. Хахула, О. І. Шемігон та ін.; за заг. ред. д. е. н., професора, академіка НААН України А. С. Даниленка. Київ: Центр учбової літератури, 2020. 320 с. 2. Управління конкурентоспроможністю підприємств: підручник / П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О., Шумська С.С., Федорченко Н.В., Гелич А.О., П’ятницький Д.В. За заг. ред. д-р. екон. наук., проф. Г.Т. П’ятницької. К.: Видавничий дім «Кондор», 2017. 700 с. 3. Цибульська, Е.І.. Конкурентоспроможність підприємства : навч. посіб. / Е. І. Цибульська ; Нар. укр. акад. Харків: Вид-во НУА, 2018. 320 с. | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Опорний конспект (КСпр.).docx | 763,79 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.