Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44934
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ворощук, Віктор Ярославович | |
dc.contributor.advisor | Voroshchuk, V. | |
dc.contributor.author | Хрущ, Д. | |
dc.contributor.author | Khrushch, D. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T07:04:44Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T07:04:44Z | - |
dc.date.created | 2024-04-25 | |
dc.date.issued | 2024-04-25 | |
dc.identifier.citation | Хрущ Д. Вибір кута заточування ножів різальних машин у переробній промисловості / Хрущ Д. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 288. — (Хімічна та біоінженерія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44934 | - |
dc.format.extent | 288 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 | |
dc.subject | ніж | |
dc.subject | кут заточування | |
dc.subject | різання | |
dc.subject | промисловість | |
dc.subject | knife | |
dc.subject | sharpening angle | |
dc.subject | cutting | |
dc.subject | industry | |
dc.title | Вибір кута заточування ножів різальних машин у переробній промисловості | |
dc.title.alternative | Choice of the sharpening angle of cutter knives in the processing industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 621.924.2 | |
dc.identifier.citationen | Khrushch D. (2024) Vybir kuta zatochuvannia nozhiv rizalnykh mashyn u pererobnii promyslovosti [Choice of the sharpening angle of cutter knives in the processing industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 288 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 288 | |
dc.citation.epage | 288 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Показва се в Колекции: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Khrushch_D-Choice_of_the_sharpening_angle_288.pdf | 326,1 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
VII_MCNTK_2024_Khrushch_D-Choice_of_the_sharpening_angle_288.djvu | 19,57 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
VII_MCNTK_2024_Khrushch_D-Choice_of_the_sharpening_angle_288__COVER.png | 410,03 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.