Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44929
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ворощук, Віктор Ярославович | |
dc.contributor.advisor | Voroshchuk, V. | |
dc.contributor.author | Боднар, В. | |
dc.contributor.author | Bodnar, V. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T07:04:43Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T07:04:43Z | - |
dc.date.created | 2024-04-25 | |
dc.date.issued | 2024-04-25 | |
dc.identifier.citation | Боднар В. Особливості вибору конструкційних матеріалів у харчовому машинобудуванні / Боднар В. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 283. — (Хімічна та біоінженерія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44929 | - |
dc.format.extent | 283 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 | |
dc.subject | конструкційні матеріали | |
dc.subject | харчове машинобудування | |
dc.subject | надійність | |
dc.subject | structural materials | |
dc.subject | food engineering | |
dc.subject | reliability | |
dc.title | Особливості вибору конструкційних матеріалів у харчовому машинобудуванні | |
dc.title.alternative | Features of the choice of structural materials in food engineering | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 66.017 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Bodnar V. (2024) Osoblyvosti vyboru konstruktsiinykh materialiv u kharchovomu mashynobuduvanni [Features of the choice of structural materials in food engineering]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 283 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 283 | |
dc.citation.epage | 283 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Bodnar_V-Features_of_the_choice_of_structural_283.pdf | 325,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_MCNTK_2024_Bodnar_V-Features_of_the_choice_of_structural_283.djvu | 18,8 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_MCNTK_2024_Bodnar_V-Features_of_the_choice_of_structural_283__COVER.png | 375,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.