Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44605

Назва: Удосконалення організації доставки продовольчих товарів автопарком
Інші назви: Improving the organization of delivery of food goods by vehicle park
Автори: Сенчишин, Назар
Дорош, Сергій
Senchyshyn, Nazar
Dorosh, Serhii
Приналежність: Західноукраїнський національний університет
Бібліографічний опис: Сенчишин Н. Удосконалення організації доставки продовольчих товарів автопарком / Назар Сенчишин, Сергій Дорош // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 30 листопада 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 137–138. — (Інноваційні логістичні технології на підприємствах транспорту і промисловості).
Bibliographic description: Senchyshyn N., Dorosh S. (2023) Udoskonalennia orhanizatsii dostavky prodovolchykh tovariv avtoparkom [Improving the organization of delivery of food goods by vehicle park]. Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Tern., 30 November 2023), pp. 137-138 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2023
Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Дата публікації: 30-лис-2023
Дата внесення: 28-лют-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 30 листопада 2023 року
30 November 2023
УДК: 629
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 137-138
Початкова сторінка: 137
Кінцева сторінка: 138
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44605
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.flockfreight.com/guide-to-shared-truckload-by-industry/food-transportation/
Перелік літератури: 1. Птащенко О. В., Сохацька О. М. Транспортна логістика як інструмент підвищення ефективності організації, Вісник Східноукраїнського Національного університету імені Володимира Даля, 2022, № 4 (274), с. 48-52
2. Попов О. І. Особливості формування логістичних систем харчової промисловості України, Економіка АПК, 2010, № 16, с. 33-35.
3. Selamoglu M., Sevindik M. Transportation of Food Products and Cold Chain, Turkish Journal of Agriculture, Food Science and Technology (TURJAF 2021), 2021, pp. 398-400.
4. Safe and Reliable Food Transportation: A Guide. URL: https://www.flockfreight.com/guide-to-shared-truckload-by-industry/food-transportation/
References: 1. Ptashchenko O. V., Sokhatska O. M. Transportna lohistyka yak instrument pidvyshchennia efektyvnosti orhanizatsii, Visnyk Skhidnoukrainskoho Natsionalnoho universytetu imeni Volodymyra Dalia, 2022, No 4 (274), P. 48-52
2. Popov O. I. Osoblyvosti formuvannia lohistychnykh system kharchovoi promyslovosti Ukrainy, Ekonomika APK, 2010, No 16, P. 33-35.
3. Selamoglu M., Sevindik M. Transportation of Food Products and Cold Chain, Turkish Journal of Agriculture, Food Science and Technology (TURJAF 2021), 2021, pp. 398-400.
4. Safe and Reliable Food Transportation: A Guide. URL: https://www.flockfreight.com/guide-to-shared-truckload-by-industry/food-transportation/
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅱ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.