Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44545
Affichage complet
| Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Оксентюк, Богдана Андріївна | |
| dc.contributor.author | Стеців, Ярослав | |
| dc.contributor.author | Stetsiv, Yaroslav | |
| dc.coverage.temporal | 30 листопада 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 30 November 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2024-02-28T11:19:59Z | - |
| dc.date.available | 2024-02-28T11:19:59Z | - |
| dc.date.created | 2023-11-30 | |
| dc.date.issued | 2023-11-30 | |
| dc.identifier.citation | Стеців Я. Особливості формування конкурентних переваг / Ярослав Стеців // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 30 листопада 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 47. — (Маркетингові технології та інновації в управлінні підприємствами). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44545 | - |
| dc.format.extent | 47 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2023 | |
| dc.relation.uri | http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2021/21obaprk.pdf | |
| dc.title | Особливості формування конкурентних переваг | |
| dc.title.alternative | Features of competitive advantage | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 339. 13 | |
| dc.relation.references | 1. Оксентюк Б. Сучасні методи оцінки та маркетингового забезпечення підвищення рівня конкурентоспроможності. Соціально-економічні проблеми і держава. 2021. Вип. 2(25). С.482-490. Режим доступу: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2021/21obaprk.pdf | |
| dc.relation.referencesen | 1. Oksentiuk B. Suchasni metody otsinky ta marketynhovoho zabezpechennia pidvyshchennia rivnia konkurentospromozhnosti. Socio-Economic Problems and the State. 2021. Iss. 2(25). P.482-490. Access mode: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2021/21obaprk.pdf | |
| dc.identifier.citationen | Stetsiv Y. (2023) Osoblyvosti formuvannia konkurentnykh perevah [Features of competitive advantage]. Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Tern., 30 November 2023), pp. 47 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
| dc.citation.spage | 47 | |
| dc.citation.epage | 47 | |
| dc.citation.conference | Ⅱ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
| Collection(s) : | Ⅱ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2023) | |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MTEMSTE_2023_Stetsiv_Y-Features_of_competitive_advantage_47.pdf | 243,55 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| MTEMSTE_2023_Stetsiv_Y-Features_of_competitive_advantage_47.djvu | 16,47 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| MTEMSTE_2023_Stetsiv_Y-Features_of_competitive_advantage_47__COVER.png | 499,8 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.