Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44085
Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.advisorSherstiuk, Roman-
dc.contributor.authorГурчак, Юлія Олегівна-
dc.contributor.authorGurchak, Yuliia-
dc.date.accessioned2024-01-26T14:16:17Z-
dc.date.available2024-01-26T14:16:17Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.date.submitted2022-06-
dc.identifier.citationГурчак Ю.О. Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / Ю.О. Гурчак — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44085-
dc.description.abstractГурчак Ю.О. Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»). – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2022. Теоретично розглянуто концептуальні засади поняття «управління», Проблеми формування і розвитку інноваційного управління в Україні. Проаналізовано напрями роботи та характеристику основних техніко- економічних показників ресторану «Kilinski», проведено SWOT-аналіз ресторану. Рекомендовано для підприємства реалізацію інноваційного проекту автоматизації управління ресторану «Kilinski».uk_UA
dc.description.abstractGurchak Yu.O. Management of a small hotel (restaurant) and ways to improve it (on the example of the restaurant "Kilinski"). – Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Pul'uj National Technical University. Ternopil. 2022. Theoretical bases of the concept of "management", Problems of formation and development of innovative management in Ukraine are theoretically considered. The directions of work and the characteristic of the basic technical economic indicators of the restaurant "Kilinski", SWOT-analysis of the restaurant. It is recommended for the company to implement an innovative project of automation of restaurant management "Kilinski".uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………….. 6 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ…………………………………………………… 8 1.1. Концептуальні засади поняття «управління» ……………………… 8 1.2. Управління малим підприємством, як основного суб’єкта реалізації нововведень …………………………………………………… 14 1.3. Проблеми формування і розвитку інноваційного управління в Україні …………………………………………………………………….. 19 РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ РОБОТИ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ РЕСТОРАНУ «КILINSKI»……………………………………………… 23 2.1. Характеристика ресторану «Kilinski»..……….…………………….. 23 2.2. Асортиментна і цінова політика підприємства. Перелік послуг і форми розрахунку з споживачами ……………………………………… 27 2.3. Виробничо-господарська діяльність підприємства ……………….. 29 2.4. Управління та організація роботи на підприємстві ……………….. 33 2.5. SWOT-аналіз діяльності ресторану «Kilinski» …………………….. 36 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «KILINSKI» ШЛЯХОМ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ…………………………………………………………… 38 3.1. Застосування інноваційних Інтернет-технологій у ресторанному бізнесі………………………………………………………………………. 38 3.2. Автоматизація ресторану «Kilinski» ………………………………... 46 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ………………………………………………………. 51 4.1. Аналіз заходів щодо охорони праці, охорони навколишнього середовища у ресторані «Kilinski» ………… 51 ВИСНОВКИ………………………………………………………………. 54 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………… 56uk_UA
dc.format.extent1-58-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпіцеріяuk_UA
dc.subjectонлайн-продажіuk_UA
dc.subjectкерування замовленнямиuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectpizzeriauk_UA
dc.subjectonline salesuk_UA
dc.subjectorder managementuk_UA
dc.titleУправління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)uk_UA
dc.title.alternativeManagement of a small hotel (restaurant) and ways to improve it (on the example of the restaurant "Kilinski")uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Гурчак Ю.О., 2022uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.relation.references1. Агафонова Л., Агафонова А. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. К.: Знання України, 2015. 358 с.uk_UA
dc.relation.references2. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с.uk_UA
dc.relation.references3. Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 230 с.uk_UA
dc.relation.references4. Андрушків Б.М. Прикладні аспекти ринку інновацій / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л. М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 198 с.uk_UA
dc.relation.references5. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338.uk_UA
dc.relation.references6. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник / За ред. В.О.Василенко. К.: ЦУЛ, Фенікс, 2003. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.2002 р. // Відомості Верховної Ради України. 2002. №36.uk_UA
dc.relation.references8. Касенін В., Ткаченко Т. Проблеми розвитку ресторанного господарства в Україні. К.: Економіка України, 2011. С.41-46.uk_UA
dc.relation.references9. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: КНЕУ, 2003. 504 с.uk_UA
dc.relation.references10. Микитюк П.П. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2007. 400 с.uk_UA
dc.relation.references11. Маркетинг. Менеджмент. Інновації: [монографія] / За ред. д. е. н., проф. С.М. Ілляшенка.uk_UA
dc.relation.references12. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.uk_UA
dc.relation.references13. Поплавський М.М. Готельно-ресторанний сервіс: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. К.: Макрос, 2011. 240 с.uk_UA
dc.relation.references14. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с.uk_UA
dc.relation.references15. Стойко І.І. Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/35675/1/УК%20посібник%202020.pdfuk_UA
dc.relation.references16. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк /. Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 200 с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17290uk_UA
dc.relation.references17. Шерстюк Р., Мельник Л., Стойко І. Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення. Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції . Тернопіль: ФО-П Шпак В.Б., 2021. С.307-318.uk_UA
dc.relation.references18. Шпикуляк О.Г. Інноваційна діяльність у механізмі стимулювання агропромислового виробництва / О.Г. Шпикуляк, Г.Ф. Мазур // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки). – 2014.uk_UA
dc.relation.references19. Fayol, Henri: General and Industrial Management (English edition 1949); London: Sir Isaac Pitman & Sons Ltd (first published in French in “bulletin de Ia sociéte de l’industrie minérale”.1916.uk_UA
dc.relation.references20. Cole, Gerald A. / Kelly, Phil: Management – Theory and Practice (8th edition). Andover: Cengage Learning EMEA. 2015.uk_UA
dc.relation.references21. Щекин Г. В. Теория социального управления. – К.: МАУП, 1996. – 431, с. 7-9.uk_UA
dc.relation.references22. Друкер П. Практика менеджмента / Пер. с англ. – М.: Вильямс, 2000. С. 241.uk_UA
dc.relation.references23. Туленков М. Концептуалізація понять „менеджмент” і „управління” в сучасному науковому дискурсі / М. Туленков // Політичний менеджмент. — 2009. № 3(36). С. 101-111.]:uk_UA
dc.relation.references24. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник. За редакцією В.О. Василенко. Київ: Центр навчальної літератури, 2005. 440с.uk_UA
dc.relation.references25.Державна служба статистики України. Електронний ресурс. Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/.uk_UA
dc.relation.references26. Donald Caruth & Steven Austin Stovall. NTC’s American Business Terms Dictionary. Illinois, USA: National Textbook Company. Lincolnwood, 1994. 330 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Vyskytuje se v kolekcích:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
dyplom_Gurchak Yu_O_2022.pdf1,23 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Авторська довідка_Гурчак.doc53 kBMicrosoft WordZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora