Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44006
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorМаракін, Максим Сергійович-
dc.contributor.authorMarakin, Maksymen
dc.date.accessioned2024-01-23T20:07:35Z-
dc.date.available2024-01-23T20:07:35Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationМаракін М. С. Модернізація вузла подрібнення вальцевого верстата марки Р6-ВС 186х250 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. С. Маракін. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44006-
dc.descriptionВ кваліфікаційній роботі досліджено вплив конструкції подрібнювального вузла ВВ на процес подрібнення борошна, розроблено заходи з його модернізації.uk_UA
dc.description.abstractМаракін М.С. Модернізація вузла подрібнення вальцевого верстата марки Р6-ВС 186х250. 133 Галузеве машинобудування. - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2023 В кваліфікаційній роботі досліджено вплив конструкції подрібнювального вузла ВВ на процес подрібнення борошна, розроблено заходи з його модернізації. Ключові слова: виробництво борошна, процес подрібнення, вальцевий верстат.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАНОТАЦІЯ 4 ЗМІСТ 5 ВСТУП 8 1. Аналіз сучасних технологічних процесів та обладнання для виготовлення борошна, вибір і обгрунтування напрямку дослідження 10 1.1. Особливості сучасної технології виготовлення борошна 10 1.2. Огляд літературних джерел і патентний пошук, аналіз прогресивних технологічних і конструктивних вирішень для подрібнення зерна 11 1.3. Обгрунтування необхідності досліджень процесу подрібнення зерна на вальцевому верстаті марки Р6-ВС 185х250 17 1.4. Мета та завдання кваліфікаційної роботи магістра 18 2 Методи та методика досліджень 20 2.1. Обґрунтування теоретичних і експериментальних методів і засобів досліджень 20 2.2. Алгоритм і методики проведення математичного моделювання 21 2.3 Методи аналізу похибок теоретичних й експериментальних досліджень 23 3. Модернізація вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 25 3.1. Машинно-апаратурне оформлення лінії для подрібнення зерна 25 3.2. Обґрунтування, основний зміст і опис модернізації вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 29 3.3. Загальний опис конструкції і принципу роботи модернізованого вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 31 3.3.1 Призначення, будова та принцип роботи вальцевого верстата марки Р6-ВС185х250 32 3.3.2 Технологічний розрахунок вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 35 3.3.3 Кінематичний розрахунок вальцевого верстата Р6-ВС 185х250 36 3.3.4 Енергетичний розрахунок вальцевого верстата Р6-ВС 185х250 41 3.3.5 Конструювання та розрахунок натяжного вузла вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 42 3.3.6 Розрахунок гвинтового з’єднання натяжного шківка і кришки натяжного вузла вальцевго верстата Р6-ВС 185х250 47 3.3.7 Умови технологічності конструкції деталей і вузлів вальцевого верстата Р6-ВС 185х250 49 3.4 Особливості експлуатації і технічного обслуговування вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 50 4. Дослідження впливу конструктивних параметрів подрібнювального вузла вальцевого верстату на процес подрібнення 52 4.1. Використання регресійного методу для вибору раціональних параметрів продуктивності подрібнення зерна на вальцевому верстаті марки Р6-ВС 185х250 52 4.2. Розрахунок конструктивних та технологічних параметрів вальцевого верстата марки Р6-ВС 185х250 54 4.3. Експериментальні дослідження процесу подрібнення зерна на вальцевому верстаті марки Р6-ВС 185х250 57 4.4 Комп’ютерне моделювання валка натяжного вузла вальцевого верстата 62 5 Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 67 5.1. Заходи з охорони праці 67 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях 70 5.2.1 Основні задачі підвищення стійкості переробних підприємств 70 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ 73 ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ 75 ДОДАТКИ-
dc.format.extent71-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectвальцевий верстатuk_UA
dc.subjectпроцес подрібненняuk_UA
dc.subjectвиробництво борошнаuk_UA
dc.subjectflour productionen
dc.subjectgrinding processen
dc.subjectroller machineen
dc.titleМодернізація вузла подрібнення вальцевого верстата марки Р6-ВС 186х250uk_UA
dc.title.alternativeModernization of the grinding unit of the roller press machine, model P6-BC 186x250uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Маракін М.С. 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.referencesЗакалов О.В., Ворощук В.Я. Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник. – Тернопіль, ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – 350 сuk_UA
dc.relation.referencesМерко І. Т. Технології мукомельного і круп`яного виробництва [Текст]: підручник для студентів вищ. навч. закл., що навчаються за спец. «Технологія зберігання та переробки зерна» / Мерко Іван Тимофійович. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Одеса : Друк. дім, 2010. - 472 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 466-468. - ISBN 978-966-389-303-7.uk_UA
dc.relation.referencesОбладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с.uk_UA
dc.relation.referencesТехнологічне обладнання борошномельних і крупяних підприємств. Підручник. О.І.Гапонюк, Л.С. Солдатенко, Л.Г. Гросуд. В.Ф. Петько, В.М. Петров, І.І. Гапонюк. Херсон: Олді-плюс, 2018.-752 с.uk_UA
dc.relation.referencesВальцьове подрібнююче обладнання / Петров В.М – Одеса: ОДАБА, 2019.- 227 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маракін (1).pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора