Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43749

Titolo: Підвищення ефективності хлібобулочного підприємства
Titoli alternativi: Increasing the efficiency of the bakery enterprise
Autori: Вакуленко, Олександр Олексійович
Іващук, Р. І.
Карплюк, Е. Ю.
Vakulenko, O. O.
Ivashchuk, R. I.
Karplyuk, E. Yu.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вакуленко О. О. Підвищення ефективності хлібобулочного підприємства / О. О. Вакуленко, Р. І. Іващук, Е. Ю. Карплюк // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 246. — (Електротехніка та енергозбереження).
Bibliographic description (International): Vakulenko O. O., Ivashchuk R. I., Karplyuk E. Yu. (2023) Pidvyshchennia efektyvnosti khlibobulochnoho pidpryiemstva [Increasing the efficiency of the bakery enterprise]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 246 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data: 6-dic-2023
Date of entry: 21-gen-2024
Editore: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 338.45
Number of pages: 1
Page range: 246
Start page: 246
End page: 246
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43749
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
2. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48.
References (International): 1. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
2. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.