Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43749
Назва: | Підвищення ефективності хлібобулочного підприємства |
Інші назви: | Increasing the efficiency of the bakery enterprise |
Автори: | Вакуленко, Олександр Олексійович Іващук, Р. І. Карплюк, Е. Ю. Vakulenko, O. O. Ivashchuk, R. I. Karplyuk, E. Yu. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Вакуленко О. О. Підвищення ефективності хлібобулочного підприємства / О. О. Вакуленко, Р. І. Іващук, Е. Ю. Карплюк // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 246. — (Електротехніка та енергозбереження). |
Bibliographic description: | Vakulenko O. O., Ivashchuk R. I., Karplyuk E. Yu. (2023) Pidvyshchennia efektyvnosti khlibobulochnoho pidpryiemstva [Increasing the efficiency of the bakery enterprise]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 246 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 338.45 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 246 |
Початкова сторінка: | 246 |
Кінцева сторінка: | 246 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43749 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74. 2. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48. |
References: | 1. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74. 2. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Vakulenko_O_O-Increasing_the_efficiency_246.pdf | 423,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Vakulenko_O_O-Increasing_the_efficiency_246.djvu | 19,87 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Vakulenko_O_O-Increasing_the_efficiency_246__COVER.png | 1,3 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.