Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43648
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.advisorВітенько, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorПрунько, Іван Володимирович-
dc.date.accessioned2024-01-20T10:47:17Z-
dc.date.available2024-01-20T10:47:17Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationПрунько І. В. Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / І. В. Прунько. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43648-
dc.descriptionУ даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal. Для втілення вказаних заходів виконуються завдання: аналіз обладнання для наповнення ковбасної продукції; розробка конструкції шнеків витіснювача; розрахунок режимів роботи витіснювача; розрахунок спряжених з витіснювачем конструктивних елементів; розробка заходів з експлуатації і технічного обслуговування шприця; створення тривимірної моделі шнека екструдера з подальшим проведенням чисельних експериментів; аналіз результатів отриманих в ході досліджень; розробка заходів з безпечної експлуатації шприця. розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.description.abstractАвтор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Прунько Іван Володимирович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінка (47 рисунків, 4 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal. Для втілення вказаних заходів виконуються завдання: аналіз обладнання для наповнення ковбасної продукції; розробка конструкції шнеків витіснювача; розрахунок режимів роботи витіснювача; розрахунок спряжених з витіснювачем конструктивних елементів; розробка заходів з експлуатації і технічного обслуговування шприця; створення тривимірної моделі шнека екструдера з подальшим проведенням чисельних експериментів; аналіз результатів отриманих в ході досліджень; розробка заходів з безпечної експлуатації шприця. розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: шнек, шприц, нагнітання, напруження.uk_UA
dc.description.tableofcontentsТема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінка (47 рисунків, 4 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal.uk_UA
dc.format.extent88-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectшнекuk_UA
dc.subjectшприцuk_UA
dc.subjectнагнітанняuk_UA
dc.subjectнапруженяuk_UA
dc.subjectscrewen
dc.subjectsyringeen
dc.subjectinjectionen
dc.titleМодернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Idealuk_UA
dc.title.alternativeModernization of the filling unit for universal syringe filler U-159 Idealuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Прунько І.В., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.references1. Височанська Р. П. Технологічне обладнання цехів по переробці продукції тваринництва. - К.: НМЦ, 2006.uk_UA
dc.relation.references2. Дацишин О. В. Машини та обладнання переробних підприємств. - К.: Вища освіта, 2005.uk_UA
dc.relation.references3. Клименко М. М, Віннікова Л. Г., Береза І. Г. Технологія м’яса та м’ясних продуктів. - К.: Вища освіта, 2006.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Collection(s) :133 — галузеве машинобудування

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
КРМ Прунько.pdf5,19 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration