Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43648
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Вітенько, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Прунько, Іван Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-20T10:47:17Z | - |
dc.date.available | 2024-01-20T10:47:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.date.submitted | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Прунько І. В. Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / І. В. Прунько. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43648 | - |
dc.description | У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal. Для втілення вказаних заходів виконуються завдання: аналіз обладнання для наповнення ковбасної продукції; розробка конструкції шнеків витіснювача; розрахунок режимів роботи витіснювача; розрахунок спряжених з витіснювачем конструктивних елементів; розробка заходів з експлуатації і технічного обслуговування шприця; створення тривимірної моделі шнека екструдера з подальшим проведенням чисельних експериментів; аналіз результатів отриманих в ході досліджень; розробка заходів з безпечної експлуатації шприця. розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. | uk_UA |
dc.description.abstract | Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Прунько Іван Володимирович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінка (47 рисунків, 4 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal. Для втілення вказаних заходів виконуються завдання: аналіз обладнання для наповнення ковбасної продукції; розробка конструкції шнеків витіснювача; розрахунок режимів роботи витіснювача; розрахунок спряжених з витіснювачем конструктивних елементів; розробка заходів з експлуатації і технічного обслуговування шприця; створення тривимірної моделі шнека екструдера з подальшим проведенням чисельних експериментів; аналіз результатів отриманих в ході досліджень; розробка заходів з безпечної експлуатації шприця. розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: шнек, шприц, нагнітання, напруження. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінка (47 рисунків, 4 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal. | uk_UA |
dc.format.extent | 88 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.subject | шнек | uk_UA |
dc.subject | шприц | uk_UA |
dc.subject | нагнітання | uk_UA |
dc.subject | напруженя | uk_UA |
dc.subject | screw | en |
dc.subject | syringe | en |
dc.subject | injection | en |
dc.title | Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal | uk_UA |
dc.title.alternative | Modernization of the filling unit for universal syringe filler U-159 Ideal | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Прунько І.В., 2023 | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Височанська Р. П. Технологічне обладнання цехів по переробці продукції тваринництва. - К.: НМЦ, 2006. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Дацишин О. В. Машини та обладнання переробних підприємств. - К.: Вища освіта, 2005. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Клименко М. М, Віннікова Л. Г., Береза І. Г. Технологія м’яса та м’ясних продуктів. - К.: Вища освіта, 2006. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Collection(s) : | 133 — галузеве машинобудування |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
КРМ Прунько.pdf | 5,19 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration