Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43600
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.advisorКравець, Олег-
dc.contributor.authorСтасишин, Андрій Романович-
dc.contributor.authorStasyshyn, A.R.-
dc.date.accessioned2024-01-16T14:44:57Z-
dc.date.available2024-01-16T14:44:57Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationСтасишин А. Р. Модернізація деканторної центрифуги марки C4E для зневоднення казеїну : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / А. Р. Стасишин — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43600-
dc.descriptionВиконано дослідження, яке охоплює вплив відцентрового зневоднення на властивості казеїну. Це включало вивчення його компресійно-фільтраційних властивостей, а також аналіз гранулометричного складу зерен до та після зневоднення. Крім того, проведено оцінку впливу режимів відцентрового зневоднення на енергоефективність процесу сушіння казеїну.uk_UA
dc.description.abstractСтасишин А. Р. Модернізація деканторної центрифуги марки C4E для зневоднення казеїну. Робота присвячена підвищенню ефективності зневоднення казеїну на деканторній центрифузі. Виконано дослідження, яке охоплює вплив відцентрового зневоднення на властивості казеїну. Це включало вивчення його компресійно-фільтраційних властивостей, а також аналіз гранулометричного складу зерен до та після зневоднення. Крім того, проведено оцінку впливу режимів відцентрового зневоднення на енергоефективність процесу сушіння казеїну. Запропоновано заходи з модернізації деканторної центрифуги марки C4E.uk_UA
dc.description.abstractThe work is devoted to increasing the efficiency of casein dehydration in a decanter centrifuge. The influence of centrifugal dewatering modes on the properties of casein has been investigated, in particular, the compression-filtration of casein have been studied, the size of casein particles before and after dehydration has been determined, and the influence of centrifugal dewatering modes on the energy intensity of the casein drying has been investigated in the process of graduate work. A mathematical model of the process of sedimentation of solid particles in the suspension during decantation was developed. Measures to modernize the C4E decanter centrifuge are proposed.-
dc.description.tableofcontentsРобота присвячена підвищенню ефективності зневоднення казеїну на деканторній центрифузі. Виконано дослідження, яке охоплює вплив відцентрового зневоднення на властивості казеїну. Це включало вивчення його компресійно-фільтраційних властивостей, а також аналіз гранулометричного складу зерен до та після зневоднення. Крім того, проведено оцінку впливу режимів відцентрового зневоднення на енергоефективність процесу сушіння казеїну. Запропоновано заходи з модернізації деканторної центрифуги марки C4E.uk_UA
dc.format.extent80-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectвологістьuk_UA
dc.subjectцентрифугаuk_UA
dc.subjectmoisture-
dc.subjectcentrifuge-
dc.subjectdehydration-
dc.subjectcasein-
dc.titleМодернізація деканторної центрифуги марки C4E для зневоднення казеїнуuk_UA
dc.title.alternativeModernization of the screw unit of the decanter centrifuge, model C4E, for dewatering caseinuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Стасишин А.Р., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.references1. Shynkaryk М. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element / M. Shynkaryk, O. Kravets / Ukrainian Food Journal. – 2016. № 1. – P. 135-143.uk_UA
dc.relation.references2. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с.uk_UA
dc.relation.references3. Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269.uk_UA
dc.relation.references6. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв’язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с.uk_UA
dc.relation.references7. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання / В.С.Стручок. — Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. — 156 с.uk_UA
dc.relation.references8. Мостенська Т. Г. Екологічні загрози при виробництві харчових продуктів // Екологічні проблеми. – 2015. № 3. – С.93-99.uk_UA
dc.relation.referencesen5. Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53.en
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Εμφανίζεται στις συλλογές:133 — галузеве машинобудування

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Стасишин А.Р._МОм-61.pdf1,83 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή