Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43598
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кравець, Олег | - |
dc.contributor.author | Стадницький, Микола Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-16T14:22:39Z | - |
dc.date.available | 2024-01-16T14:22:39Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.date.submitted | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Стадницький М. А. Модернізація плунжерного блоку гомогенізатора для молока марки А1-ОГМ-2,5: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. А. Стадницький. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43598 | - |
dc.description | Робота виконана за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2023. Кваліфікаційна робота присвячена підвищенню надійності роботи обладнання для гомогенізації молока. | uk_UA |
dc.description.abstract | Стадницький Микола Андрійович. Модернізація плунжерного блоку гомогенізатора для молока марки А1-ОГМ-2,5. Робота виконана за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2023. Кваліфікаційна робота присвячена підвищенню надійності роботи обладнання для гомогенізації молока. Здійснено дослідження роботи плунжерного блоку гомогенізатора марки А1-ОГМ-2,5, на основі результатів яких побудовано характеристики клапанного гомогенізатора. Вивчено переміщення клапанів гомогенізатора. Запропоновано заходи із модернізації. Розроблено математичну модель процесу проходження продукту крізь зазор клапана. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Кваліфікаційна робота присвячена підвищенню надійності роботи обладнання для гомогенізації молока. Здійснено дослідження роботи плунжерного блоку гомогенізатора марки А1-ОГМ-2,5, на основі результатів яких побудовано характеристики клапанного гомогенізатора. Вивчено переміщення клапанів гомогенізатора. Запропоновано заходи із модернізації. Розроблено математичну модель процесу проходження продукту крізь зазор клапана. | uk_UA |
dc.format.extent | 77 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.subject | плунжерний блок | uk_UA |
dc.subject | гомогенізатор | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | кавітація | uk_UA |
dc.title | Модернізація плунжерного блоку гомогенізатора для молока марки А1-ОГМ-2,5 | uk_UA |
dc.title.alternative | Modernization of the plunger block of the homogenizer for milk, model A1-OGM-2.5 | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Стадницький М.А., 2023 | uk_UA |
dc.subject.udc | 637 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв’язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с. | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання / В.С.Стручок. — Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. — 156 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Мостенська Т. Г. Екологічні загрози при виробництві харчових продуктів // Екологічні проблеми. – 2015. № 3. – С.93-99. | uk_UA |
dc.relation.referencesen | 2. Shynkaryk М. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element / M. Shynkaryk, O. Kravets / Ukrainian Food Journal. – 2016. № 1. – P. 135-143. | en |
dc.relation.referencesen | 5. Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53. | en |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стадницький_М.А._МОм-61.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора