霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43595
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.advisorВітенько, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorПогайдак, Роман Григорович-
dc.contributor.authorPohaidak, Roman-
dc.date.accessioned2024-01-16T14:01:41Z-
dc.date.available2024-01-16T14:01:41Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationПогайдак Р. Г. Модернізація вузла завантаження сушарки для казеїну марки ВС-300 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Р. Г. Погайдак. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43595-
dc.descriptionПогайдак Р.Г. Модернізація вузла завантаження сушарки для казеїну марки ВС-300 Робота присвячена підвищенню ефективності та надійності роботи обладнання для сушіння.uk_UA
dc.description.abstractЗдійснено огляд обладнання для сушіння казеїну. Виконано дослідження адгезійних властивостей казеїну-сирцю, результати яких показали, що казеїн характеризується достатньо сильними адгезій ними властивостями, що призводить до зниження ефективності роботи сушарки. Запропоновано конструктивні заходи для зниження негативної дії адгезії в процесі роботи сушарки. Виконано конструювання та розрахунок модернізованої сушарки для казеїну. Розроблено відповідні заходи з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.description.abstractThis work is aimed at increasing the efficiency and reliability of the drying equipment. Casein drying equipment was analyzed. The adhesive properties of casein were studied. The results showed that casein is characterized by strong adhesive properties. This leads to a decrease in the efficiency of the dryer. Constructive measures are proposed to reduce the negative effect of adhesion. The design and calculation of the modernized dryer has been completed. Measures for labor protection and safety in emergency situations have been developed.-
dc.description.tableofcontentsРобота присвячена підвищенню ефективності та надійності роботи обладнання для сушіння. Здійснено огляд обладнання для сушіння казеїну. Виконано дослідження адгезійних властивостей казеїну-сирцю, результати яких показали, що казеїн характеризується достатньо сильними адгезій ними властивостями, що призводить до зниження ефективності роботи сушарки. Запропоновано конструктивні заходи для зниження негативної дії адгезії в процесі роботи сушарки. Виконано конструювання та розрахунок модернізованої сушарки для казеїну. Розроблено відповідні заходи з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.format.extent76-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectфторопластuk_UA
dc.subjectdrying-
dc.subjectmoisture-
dc.subjectfluoroplastic-
dc.subjectadhesion-
dc.titleМодернізація вузла завантаження сушарки для казеїну марки ВС-300uk_UA
dc.title.alternativeModernization of the loading unit of the dryer for casein, model VS-300uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Погайдак Р. Г., 2022uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.references1. Shynkaryk М. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element / M. Shynkaryk, O. Kravets / Ukrainian Food Journal. – 2016. № 1. – P. 135-143.uk_UA
dc.relation.references2. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с.uk_UA
dc.relation.references3. Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269.uk_UA
dc.relation.references4. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230.uk_UA
dc.relation.references5. Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53.uk_UA
dc.relation.references6. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв‘язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с.uk_UA
dc.relation.references7. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх пеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання / В.С.Стручок. — Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. — 156 с.uk_UA
dc.relation.references8. Мостенська Т. Г. Екологічні загрози при виробництві харчових продуктів // Екологічні проблеми. – 2015. № 3. – С.93-99.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
�蝷箔����:133 — галузеве машинобудування

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Погайдак Р.Г._МОм-61.pdf1,39 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�