Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42832

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалабан, Степан Миколайович
dc.contributor.authorКаспрук, Володимир Богданович
dc.contributor.authorBalaban, S.
dc.contributor.authorKaspruk, V.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:19Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:19Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationБалабан С. М. Про ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості / Степан Миколайович Балабан, Володимир Богданович Каспрук // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 120–121. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42832-
dc.format.extent120-121
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40846
dc.relation.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35923
dc.relation.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39064
dc.relation.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38988
dc.titleПро ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості
dc.title.alternativeAbout an effective method of combating global warming in the food industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc620.92
dc.subject.udc66.045.3
dc.subject.udc624.131.6
dc.relation.references1. Повторне використання тепла відпрацьованих технологічних газів як засіб збільшення еколого – економічної ефективності енергогенеруючих установок / Балабан Степан, Каспрук Володимир // Матеріали Х Міжнародної науково – практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах». – Тернопіль: 2023. – С.105 – 108. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40846
dc.relation.references2. Особливості використання утилізації тепла на енергозатратному обладнанні підприємств первинної переробки сільськогосподарської продукції / С. М. Балабан, М. І. Дуда // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої памяті професора Гевка Б. М. «Проблеми теорії проектування та виготовлення транспортно –технологічних машин», 23-24 вересня 2021р.-Тернопіль: 2021.-С.45. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35923
dc.relation.references3. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. and Derkach A. (2022). Assessment of economic expediency of heat utilization technology use at food industry enterprises. Galician economic journal, vol. 77, no 4, pp. 7-12. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39064
dc.relation.references4. Про деякі особливості впровадження енергозберігаючих технологій на підприємствах переробної та харчової промисловості / С. М. Балабан, В. Б. Каспрук // Збірник тез доповідей Міжнародної науково – практичної конференції, присвяченої 90 – річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60 – річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики», 29-30 вересня 2022 р. – Тернопіль: 2022. – С. 81-82. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38988
dc.relation.references5. Обгрунтування вибору схеми рекуперації тепла відпрацьованих технологічних газів на підприємствах / І. Я. Стадник, С. М. Балабан, В. Б. Каспрук, А. В. Деркач // Екологічна безпека держави: тези доповідей Другого всеукраїнського круглого столу, м. Київ, 15 грудня 2021 року/ редкол. О. С. Волошкіна та ін. – К.: ІТТА, 2021. – С.120-123. № 619285-EPP-1-2020-1-FI-EPPKA2 CBHE-JP (15.11.2020 – 14.11.2023).
dc.relation.references6. Model for calculating the optimal mode of heat recovery at power generating equipment of the processing and food industry / Balaban S., Kaspruk V. Scientific Journal of TNTU (Tern.), (2023) vol 111, no 3, pp. 15–22.
dc.relation.referencesen1. Povtorne vykorystannia tepla vidpratsovanykh tekhnolohichnykh haziv yak zasib zbilshennia ekoloho – ekonomichnoi efektyvnosti enerhoheneruiuchykh ustanovok, Balaban Stepan, Kaspruk Volodymyr, Materialy Kh Mizhnarodnoi naukovo – praktychnoi konferentsii "Formuvannia mekhanizmu zmitsnennia konkurentnykh pozytsii natsionalnykh ekonomichnykh system u hlobalnomu, rehionalnomu ta lokalnomu vymirakh", Ternopil: 2023, P.105 – 108. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40846
dc.relation.referencesen2. Osoblyvosti vykorystannia utylizatsii tepla na enerhozatratnomu obladnanni pidpryiemstv pervynnoi pererobky silskohospodarskoi produktsii, S. M. Balaban, M. I. Duda, Zbirnyk tez dopovidei Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii prysviachenoi pamiati profesora Hevka B. M. "Problemy teorii proektuvannia ta vyhotovlennia transportno –tekhnolohichnykh mashyn", 23-24 veresnia 2021y.-Ternopil: 2021.-P.45. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35923
dc.relation.referencesen3. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. and Derkach A. (2022). Assessment of economic expediency of heat utilization technology use at food industry enterprises. Galician economic journal, vol. 77, no 4, pp. 7-12. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39064
dc.relation.referencesen4. Pro deiaki osoblyvosti vprovadzhennia enerhozberihaiuchykh tekhnolohii na pidpryiemstvakh pererobnoi ta kharchovoi promyslovosti, S. M. Balaban, V. B. Kaspruk, Zbirnyk tez dopovidei Mizhnarodnoi naukovo – praktychnoi konferentsii, prysviachenoi 90 – richchiu vid dnia narodzhennia profesora Rybaka Tymofiia Ivanovycha ta 60 – richchiu kafedry tekhnichnoi mekhaniky ta silskohospodarskykh mashyn "Protsesy, mashyny ta obladnannia ahropromyslovoho vyrobnytstva: problemy teorii ta praktyky", 29-30 veresnia 2022 y, Ternopil: 2022, P. 81-82. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38988
dc.relation.referencesen5. Obhruntuvannia vyboru skhemy rekuperatsii tepla vidpratsovanykh tekhnolohichnykh haziv na pidpryiemstvakh, I. Ya. Stadnyk, S. M. Balaban, V. B. Kaspruk, A. V. Derkach, Ekolohichna bezpeka derzhavy: tezy dopovidei Druhoho vseukrainskoho kruhloho stolu, m. Kyiv, 15 hrudnia 2021 roku/ redkol. O. S. Voloshkina and other – K., ITTA, 2021, P.120-123. No 619285-EPP-1-2020-1-FI-EPPKA2 CBHE-JP (15.11.2020 – 14.11.2023).
dc.relation.referencesen6. Model for calculating the optimal mode of heat recovery at power generating equipment of the processing and food industry, Balaban S., Kaspruk V. Scientific Journal of TNTU (Tern.), (2023) vol 111, no 3, pp. 15–22.
dc.identifier.citationenBalaban S., Kaspruk V. (2023) Pro efektyvnyi metod borotby z hlobalnym poteplinniam na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [About an effective method of combating global warming in the food industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 120-121 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage120
dc.citation.epage121
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.