Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42832
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балабан, Степан Миколайович | |
dc.contributor.author | Каспрук, Володимир Богданович | |
dc.contributor.author | Balaban, S. | |
dc.contributor.author | Kaspruk, V. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:19Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:19Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Балабан С. М. Про ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості / Степан Миколайович Балабан, Володимир Богданович Каспрук // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 120–121. — (Процеси та апарати харчових виробництв). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42832 | - |
dc.format.extent | 120-121 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40846 | |
dc.relation.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35923 | |
dc.relation.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39064 | |
dc.relation.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38988 | |
dc.title | Про ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості | |
dc.title.alternative | About an effective method of combating global warming in the food industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 620.92 | |
dc.subject.udc | 66.045.3 | |
dc.subject.udc | 624.131.6 | |
dc.relation.references | 1. Повторне використання тепла відпрацьованих технологічних газів як засіб збільшення еколого – економічної ефективності енергогенеруючих установок / Балабан Степан, Каспрук Володимир // Матеріали Х Міжнародної науково – практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах». – Тернопіль: 2023. – С.105 – 108. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40846 | |
dc.relation.references | 2. Особливості використання утилізації тепла на енергозатратному обладнанні підприємств первинної переробки сільськогосподарської продукції / С. М. Балабан, М. І. Дуда // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої памяті професора Гевка Б. М. «Проблеми теорії проектування та виготовлення транспортно –технологічних машин», 23-24 вересня 2021р.-Тернопіль: 2021.-С.45. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35923 | |
dc.relation.references | 3. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. and Derkach A. (2022). Assessment of economic expediency of heat utilization technology use at food industry enterprises. Galician economic journal, vol. 77, no 4, pp. 7-12. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39064 | |
dc.relation.references | 4. Про деякі особливості впровадження енергозберігаючих технологій на підприємствах переробної та харчової промисловості / С. М. Балабан, В. Б. Каспрук // Збірник тез доповідей Міжнародної науково – практичної конференції, присвяченої 90 – річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60 – річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики», 29-30 вересня 2022 р. – Тернопіль: 2022. – С. 81-82. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38988 | |
dc.relation.references | 5. Обгрунтування вибору схеми рекуперації тепла відпрацьованих технологічних газів на підприємствах / І. Я. Стадник, С. М. Балабан, В. Б. Каспрук, А. В. Деркач // Екологічна безпека держави: тези доповідей Другого всеукраїнського круглого столу, м. Київ, 15 грудня 2021 року/ редкол. О. С. Волошкіна та ін. – К.: ІТТА, 2021. – С.120-123. № 619285-EPP-1-2020-1-FI-EPPKA2 CBHE-JP (15.11.2020 – 14.11.2023). | |
dc.relation.references | 6. Model for calculating the optimal mode of heat recovery at power generating equipment of the processing and food industry / Balaban S., Kaspruk V. Scientific Journal of TNTU (Tern.), (2023) vol 111, no 3, pp. 15–22. | |
dc.relation.referencesen | 1. Povtorne vykorystannia tepla vidpratsovanykh tekhnolohichnykh haziv yak zasib zbilshennia ekoloho – ekonomichnoi efektyvnosti enerhoheneruiuchykh ustanovok, Balaban Stepan, Kaspruk Volodymyr, Materialy Kh Mizhnarodnoi naukovo – praktychnoi konferentsii "Formuvannia mekhanizmu zmitsnennia konkurentnykh pozytsii natsionalnykh ekonomichnykh system u hlobalnomu, rehionalnomu ta lokalnomu vymirakh", Ternopil: 2023, P.105 – 108. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40846 | |
dc.relation.referencesen | 2. Osoblyvosti vykorystannia utylizatsii tepla na enerhozatratnomu obladnanni pidpryiemstv pervynnoi pererobky silskohospodarskoi produktsii, S. M. Balaban, M. I. Duda, Zbirnyk tez dopovidei Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii prysviachenoi pamiati profesora Hevka B. M. "Problemy teorii proektuvannia ta vyhotovlennia transportno –tekhnolohichnykh mashyn", 23-24 veresnia 2021y.-Ternopil: 2021.-P.45. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35923 | |
dc.relation.referencesen | 3. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. and Derkach A. (2022). Assessment of economic expediency of heat utilization technology use at food industry enterprises. Galician economic journal, vol. 77, no 4, pp. 7-12. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39064 | |
dc.relation.referencesen | 4. Pro deiaki osoblyvosti vprovadzhennia enerhozberihaiuchykh tekhnolohii na pidpryiemstvakh pererobnoi ta kharchovoi promyslovosti, S. M. Balaban, V. B. Kaspruk, Zbirnyk tez dopovidei Mizhnarodnoi naukovo – praktychnoi konferentsii, prysviachenoi 90 – richchiu vid dnia narodzhennia profesora Rybaka Tymofiia Ivanovycha ta 60 – richchiu kafedry tekhnichnoi mekhaniky ta silskohospodarskykh mashyn "Protsesy, mashyny ta obladnannia ahropromyslovoho vyrobnytstva: problemy teorii ta praktyky", 29-30 veresnia 2022 y, Ternopil: 2022, P. 81-82. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38988 | |
dc.relation.referencesen | 5. Obhruntuvannia vyboru skhemy rekuperatsii tepla vidpratsovanykh tekhnolohichnykh haziv na pidpryiemstvakh, I. Ya. Stadnyk, S. M. Balaban, V. B. Kaspruk, A. V. Derkach, Ekolohichna bezpeka derzhavy: tezy dopovidei Druhoho vseukrainskoho kruhloho stolu, m. Kyiv, 15 hrudnia 2021 roku/ redkol. O. S. Voloshkina and other – K., ITTA, 2021, P.120-123. No 619285-EPP-1-2020-1-FI-EPPKA2 CBHE-JP (15.11.2020 – 14.11.2023). | |
dc.relation.referencesen | 6. Model for calculating the optimal mode of heat recovery at power generating equipment of the processing and food industry, Balaban S., Kaspruk V. Scientific Journal of TNTU (Tern.), (2023) vol 111, no 3, pp. 15–22. | |
dc.identifier.citationen | Balaban S., Kaspruk V. (2023) Pro efektyvnyi metod borotby z hlobalnym poteplinniam na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [About an effective method of combating global warming in the food industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 120-121 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 120 | |
dc.citation.epage | 121 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Balaban_S-About_an_effective_method_120-121.pdf | 735,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Balaban_S-About_an_effective_method_120-121.djvu | 36,08 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Balaban_S-About_an_effective_method_120-121__COVER.png | 492,71 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.