Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42821

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитруха, Н. М.
dc.contributor.authorКороленко, Т. К.
dc.contributor.authorЛагутіна, О. С.
dc.contributor.authorDmytrukha, N. M.
dc.contributor.authorKorolenko, T. K.
dc.contributor.authorLahutina, O. S.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationДмитруха Н. М. Оцінка безпечності екстракту β -каротину “Lyc-O-Beta” з гриба Blakeslea trispora / Н. М. Дмитруха, Т. К. Короленко, О. С. Лагутіна // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 97–99. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42821-
dc.format.extent97-99
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttp://www.provisor.com.ua/archive/1999/N6/karot.php
dc.titleОцінка безпечності екстракту β -каротину “Lyc-O-Beta” з гриба Blakeslea trispora
dc.title.alternativeSafety assessment of “Lyc-O-Beta” β -carotine extract from fungi Blakeslea trispora
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc615.9
dc.subject.udc(547.979.8
dc.subject.udc582.281.21)
dc.relation.references1. Никитюк В.Г, Каротиноиды и их значение в живой природе и для человека. Ж. Провизор. 1999. Вып. 6. http://www.provisor.com.ua/archive/1999/N6/karot.php
dc.relation.references2. Стенько А.С., Мартиновський В.П., Кушнікова Є.А. [та ін.] Мікроорганізми – продуценти β-каротину природного походження. Міжнародна конф. «Використання каротиноїдів мікробного походження в агропромисловому комплексі» (Суми 2-4 жовтня,2002 р.): Тез. доп.– Суми, 2002. 19-21.
dc.relation.references3. Сімахіна Г.О. Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях. Наукові праці НУХТ. 2010. 33: 45-48.
dc.relation.references4. Загальні етичні принципи експериментів на тваринах. Ендокринологія. 2003. 8(1): 142–145.
dc.relation.references5. Доклінічні дослідження лікарських засобів. Методичні рекомендації. За редакцією: член-кор. АМН України О.В. Стефанова. – К.: Авіцена, 2001. 528 с.
dc.relation.references6. Беракало Л.В.Ю, Бобович О.В., Боброва Н.О [та ін.] Методи клінічних та експериментальних досліджень в медицині: За ред. Кайдашева І.П. – Полтава: Полімет, 2003. 320 с.
dc.relation.references7. Медицинские лабораторные технологии. Справочник: Под ред. проф. А.И. Карпищенко. Санкт-Петербург: Интермедика, 2002. 600с.
dc.relation.references8. B-Carotene and the immune response. BY ADRIANNE BENDICH. Proceedings of the Nutrition Society. 1991. 50:263–274.
dc.relation.references9. Olson J.A. Absorption, transport and metabolism of carotenoids in humans. Pure & Appl. Chem. 1994. 66 (5):1011-1016.
dc.relation.referencesen1. Nikitiuk V.H, Karotinoidy i ikh znachenie v zhivoi prirode i dlia cheloveka. Zh. Provizor. 1999. Iss. 6. http://www.provisor.com.ua/archive/1999/N6/karot.php
dc.relation.referencesen2. Stenko A.S., Martynovskyi V.P., Kushnikova Ye.A. [and other] Mikroorhanizmy – produtsenty b-karotynu pryrodnoho pokhodzhennia. Mizhnarodna konf. "Vykorystannia karotynoidiv mikrobnoho pokhodzhennia v ahropromyslovomu kompleksi" (Sumy 2-4 zhovtnia,2002 r.): Tez. dop, Sumy, 2002. 19-21.
dc.relation.referencesen3. Simakhina H.O. Funktsionalna rol karotynoidiv ta osoblyvosti yikh vykorystannia u kharchovykh tekhnolohiiakh. Naukovi pratsi NUKhT. 2010. 33: 45-48.
dc.relation.referencesen4. Zahalni etychni pryntsypy eksperymentiv na tvarynakh. Endokrynolohiia. 2003. 8(1): 142–145.
dc.relation.referencesen5. Doklinichni doslidzhennia likarskykh zasobiv. Metodychni rekomendatsii. Za redaktsiieiu: chlen-kor. AMN Ukrainy O.V. Stefanova, K., Avitsena, 2001. 528 p.
dc.relation.referencesen6. Berakalo L.V.Yu, Bobovych O.V., Bobrova N.O [and other] Metody klinichnykh ta eksperymentalnykh doslidzhen v medytsyni: ed. Kaidasheva I.P, Poltava: Polimet, 2003. 320 p.
dc.relation.referencesen7. Meditsinskie laboratornye tekhnolohii. Spravochnik: ed. prof. A.I. Karpishchenko. Sankt-Peterburh: Intermedika, 2002. 600p.
dc.relation.referencesen8. B-Carotene and the immune response. BY ADRIANNE BENDICH. Proceedings of the Nutrition Society. 1991. 50:263–274.
dc.relation.referencesen9. Olson J.A. Absorption, transport and metabolism of carotenoids in humans. Pure & Appl. Chem. 1994. 66 (5):1011-1016.
dc.identifier.citationenDmytrukha N. M., Korolenko T. K., Lahutina O. S. (2023) Otsinka bezpechnosti ekstraktu b -karotynu "Lyc-O-Beta" z hryba Blakeslea trispora [Safety assessment of “Lyc-O-Beta” β -carotine extract from fungi Blakeslea trispora]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 97-99 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДержавна установа «Інститут медицини праці імені ЮІ. Кундієва Національної академії медичних наук України», м. Київ, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage97
dc.citation.epage99
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.