Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42821
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитруха, Н. М. | |
dc.contributor.author | Короленко, Т. К. | |
dc.contributor.author | Лагутіна, О. С. | |
dc.contributor.author | Dmytrukha, N. M. | |
dc.contributor.author | Korolenko, T. K. | |
dc.contributor.author | Lahutina, O. S. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Дмитруха Н. М. Оцінка безпечності екстракту β -каротину “Lyc-O-Beta” з гриба Blakeslea trispora / Н. М. Дмитруха, Т. К. Короленко, О. С. Лагутіна // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 97–99. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42821 | - |
dc.format.extent | 97-99 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | http://www.provisor.com.ua/archive/1999/N6/karot.php | |
dc.title | Оцінка безпечності екстракту β -каротину “Lyc-O-Beta” з гриба Blakeslea trispora | |
dc.title.alternative | Safety assessment of “Lyc-O-Beta” β -carotine extract from fungi Blakeslea trispora | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 615.9 | |
dc.subject.udc | (547.979.8 | |
dc.subject.udc | 582.281.21) | |
dc.relation.references | 1. Никитюк В.Г, Каротиноиды и их значение в живой природе и для человека. Ж. Провизор. 1999. Вып. 6. http://www.provisor.com.ua/archive/1999/N6/karot.php | |
dc.relation.references | 2. Стенько А.С., Мартиновський В.П., Кушнікова Є.А. [та ін.] Мікроорганізми – продуценти β-каротину природного походження. Міжнародна конф. «Використання каротиноїдів мікробного походження в агропромисловому комплексі» (Суми 2-4 жовтня,2002 р.): Тез. доп.– Суми, 2002. 19-21. | |
dc.relation.references | 3. Сімахіна Г.О. Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях. Наукові праці НУХТ. 2010. 33: 45-48. | |
dc.relation.references | 4. Загальні етичні принципи експериментів на тваринах. Ендокринологія. 2003. 8(1): 142–145. | |
dc.relation.references | 5. Доклінічні дослідження лікарських засобів. Методичні рекомендації. За редакцією: член-кор. АМН України О.В. Стефанова. – К.: Авіцена, 2001. 528 с. | |
dc.relation.references | 6. Беракало Л.В.Ю, Бобович О.В., Боброва Н.О [та ін.] Методи клінічних та експериментальних досліджень в медицині: За ред. Кайдашева І.П. – Полтава: Полімет, 2003. 320 с. | |
dc.relation.references | 7. Медицинские лабораторные технологии. Справочник: Под ред. проф. А.И. Карпищенко. Санкт-Петербург: Интермедика, 2002. 600с. | |
dc.relation.references | 8. B-Carotene and the immune response. BY ADRIANNE BENDICH. Proceedings of the Nutrition Society. 1991. 50:263–274. | |
dc.relation.references | 9. Olson J.A. Absorption, transport and metabolism of carotenoids in humans. Pure & Appl. Chem. 1994. 66 (5):1011-1016. | |
dc.relation.referencesen | 1. Nikitiuk V.H, Karotinoidy i ikh znachenie v zhivoi prirode i dlia cheloveka. Zh. Provizor. 1999. Iss. 6. http://www.provisor.com.ua/archive/1999/N6/karot.php | |
dc.relation.referencesen | 2. Stenko A.S., Martynovskyi V.P., Kushnikova Ye.A. [and other] Mikroorhanizmy – produtsenty b-karotynu pryrodnoho pokhodzhennia. Mizhnarodna konf. "Vykorystannia karotynoidiv mikrobnoho pokhodzhennia v ahropromyslovomu kompleksi" (Sumy 2-4 zhovtnia,2002 r.): Tez. dop, Sumy, 2002. 19-21. | |
dc.relation.referencesen | 3. Simakhina H.O. Funktsionalna rol karotynoidiv ta osoblyvosti yikh vykorystannia u kharchovykh tekhnolohiiakh. Naukovi pratsi NUKhT. 2010. 33: 45-48. | |
dc.relation.referencesen | 4. Zahalni etychni pryntsypy eksperymentiv na tvarynakh. Endokrynolohiia. 2003. 8(1): 142–145. | |
dc.relation.referencesen | 5. Doklinichni doslidzhennia likarskykh zasobiv. Metodychni rekomendatsii. Za redaktsiieiu: chlen-kor. AMN Ukrainy O.V. Stefanova, K., Avitsena, 2001. 528 p. | |
dc.relation.referencesen | 6. Berakalo L.V.Yu, Bobovych O.V., Bobrova N.O [and other] Metody klinichnykh ta eksperymentalnykh doslidzhen v medytsyni: ed. Kaidasheva I.P, Poltava: Polimet, 2003. 320 p. | |
dc.relation.referencesen | 7. Meditsinskie laboratornye tekhnolohii. Spravochnik: ed. prof. A.I. Karpishchenko. Sankt-Peterburh: Intermedika, 2002. 600p. | |
dc.relation.referencesen | 8. B-Carotene and the immune response. BY ADRIANNE BENDICH. Proceedings of the Nutrition Society. 1991. 50:263–274. | |
dc.relation.referencesen | 9. Olson J.A. Absorption, transport and metabolism of carotenoids in humans. Pure & Appl. Chem. 1994. 66 (5):1011-1016. | |
dc.identifier.citationen | Dmytrukha N. M., Korolenko T. K., Lahutina O. S. (2023) Otsinka bezpechnosti ekstraktu b -karotynu "Lyc-O-Beta" z hryba Blakeslea trispora [Safety assessment of “Lyc-O-Beta” β -carotine extract from fungi Blakeslea trispora]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 97-99 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Державна установа «Інститут медицини праці імені ЮІ. Кундієва Національної академії медичних наук України», м. Київ, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 97 | |
dc.citation.epage | 99 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Dmytrukha_N_M-Safety_assessment_of_97-99.pdf | 880,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Dmytrukha_N_M-Safety_assessment_of_97-99.djvu | 54,04 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Dmytrukha_N_M-Safety_assessment_of_97-99__COVER.png | 478,99 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.