Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42814

Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorТруханович, Т. С.
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorTrukhanovych, T. S.
dc.contributor.authorKukhtyn, M. D.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationТруханович Т. С. Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli / Т. С. Труханович, Микола Дмитрович Кухтин // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 90–91. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42814-
dc.format.extent90-91
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3168/jds.2019-17498
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.06.008
dc.titleБактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli
dc.title.alternativeBactericidal properties of nisin regarding S. aureus and E. coli test cultures
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.subject.udc615.281.9
dc.subject.udc579.861.2
dc.subject.udc579.842.11
dc.relation.references1. Ibarra-Sánchez, L. A., El-Haddad, N., Mahmoud, D., Miller, M. J., & Karam L. (2020). Invited review: Advances in nisin use for preservation of dairy products. Journal of Dairy Science, 103(3), 2041–2052. https://doi.org/10.3168/jds.2019-17498
dc.relation.references2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Восточно-Европейский журнал передовых технологий, (1 (11)), 69-75.
dc.relation.references3. Santos, J. C. P., Sousa, R. C. S., Otoni, C. G., Moraes, A. R. F., Souza, V. G. L., Medeiros, E. A. A., Espitia, P. J .P., Pires, A. C. S., Coimbra, J. S. R., & Soares N. F. F. (2018). Nisin and other antimicrobial peptides: Production, mechanisms of action, and pplication in active food packaging. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 48, 179–194. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.06.008
dc.relation.references4. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45.
dc.relation.referencesen1. Ibarra-Sánchez, L. A., El-Haddad, N., Mahmoud, D., Miller, M. J., & Karam L. (2020). Invited review: Advances in nisin use for preservation of dairy products. Journal of Dairy Science, 103(3), 2041–2052. https://doi.org/10.3168/jds.2019-17498
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Vostochno-Evropeiskii zhurnal peredovykh tekhnolohii, (1 (11)), 69-75.
dc.relation.referencesen3. Santos, J. C. P., Sousa, R. C. S., Otoni, C. G., Moraes, A. R. F., Souza, V. G. L., Medeiros, E. A. A., Espitia, P. J .P., Pires, A. C. S., Coimbra, J. S. R., & Soares N. F. F. (2018). Nisin and other antimicrobial peptides: Production, mechanisms of action, and pplication in active food packaging. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 48, 179–194. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.06.008
dc.relation.referencesen4. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45.
dc.identifier.citationenTrukhanovych T. S., Kukhtyn M. D. (2023) Bakterytsydni vlastyvosti nizynu shchodo test-kultur S. aureus i E. coli [Bactericidal properties of nisin regarding S. aureus and E. coli test cultures]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 90-91 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage90
dc.citation.epage91
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Enthalten in den Sammlungen:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.