Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42814
Langanzeige der Metadaten
DC Element | Wert | Sprache |
---|---|---|
dc.contributor.author | Труханович, Т. С. | |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.contributor.author | Trukhanovych, T. S. | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, M. D. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Труханович Т. С. Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli / Т. С. Труханович, Микола Дмитрович Кухтин // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 90–91. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42814 | - |
dc.format.extent | 90-91 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.3168/jds.2019-17498 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.06.008 | |
dc.title | Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli | |
dc.title.alternative | Bactericidal properties of nisin regarding S. aureus and E. coli test cultures | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.subject.udc | 615.281.9 | |
dc.subject.udc | 579.861.2 | |
dc.subject.udc | 579.842.11 | |
dc.relation.references | 1. Ibarra-Sánchez, L. A., El-Haddad, N., Mahmoud, D., Miller, M. J., & Karam L. (2020). Invited review: Advances in nisin use for preservation of dairy products. Journal of Dairy Science, 103(3), 2041–2052. https://doi.org/10.3168/jds.2019-17498 | |
dc.relation.references | 2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Восточно-Европейский журнал передовых технологий, (1 (11)), 69-75. | |
dc.relation.references | 3. Santos, J. C. P., Sousa, R. C. S., Otoni, C. G., Moraes, A. R. F., Souza, V. G. L., Medeiros, E. A. A., Espitia, P. J .P., Pires, A. C. S., Coimbra, J. S. R., & Soares N. F. F. (2018). Nisin and other antimicrobial peptides: Production, mechanisms of action, and pplication in active food packaging. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 48, 179–194. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.06.008 | |
dc.relation.references | 4. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. | |
dc.relation.referencesen | 1. Ibarra-Sánchez, L. A., El-Haddad, N., Mahmoud, D., Miller, M. J., & Karam L. (2020). Invited review: Advances in nisin use for preservation of dairy products. Journal of Dairy Science, 103(3), 2041–2052. https://doi.org/10.3168/jds.2019-17498 | |
dc.relation.referencesen | 2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Vostochno-Evropeiskii zhurnal peredovykh tekhnolohii, (1 (11)), 69-75. | |
dc.relation.referencesen | 3. Santos, J. C. P., Sousa, R. C. S., Otoni, C. G., Moraes, A. R. F., Souza, V. G. L., Medeiros, E. A. A., Espitia, P. J .P., Pires, A. C. S., Coimbra, J. S. R., & Soares N. F. F. (2018). Nisin and other antimicrobial peptides: Production, mechanisms of action, and pplication in active food packaging. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 48, 179–194. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.06.008 | |
dc.relation.referencesen | 4. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. | |
dc.identifier.citationen | Trukhanovych T. S., Kukhtyn M. D. (2023) Bakterytsydni vlastyvosti nizynu shchodo test-kultur S. aureus i E. coli [Bactericidal properties of nisin regarding S. aureus and E. coli test cultures]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 90-91 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 90 | |
dc.citation.epage | 91 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Enthalten in den Sammlungen: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Trukhanovych_T_S-Bactericidal_properties_90-91.pdf | 546,11 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
SPFSI_2023_Trukhanovych_T_S-Bactericidal_properties_90-91.djvu | 41,58 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
SPFSI_2023_Trukhanovych_T_S-Bactericidal_properties_90-91__COVER.png | 461,42 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.